Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tony Hawk's Pro Skater HD İçin DLC Hazırlanıyor

 
    18 Temmuz'a göz kırpan Tony Hawk's Pro Skater HD için indirilebilir içerik planları olduğu ortaya çıktı. İşin garip tarafı yeni yapılacak bir oyun için indirilebilir içerik mantığını kafamız alıyor fakat bir HD sürüme bunun uygulanmasının ne kadar doğru olduğu tartışılır. 
 
    Gel gelelim konumuza dönecek olursak eğer Joystiq'in raporları doğruysa Activision, yapım için ekstra karakterler ve içeriğin bulunduğu bir paketi 5 dolara satışa çıkaracakmış. Henüz bu DLC'nin net içeriği bilinmiyor.
 
    Raporlarda DLC'nin çıkıştan 30-45 gün sonra satışa çıkacağı ve eğer beklenen ilgiyi görürse devamının gelebileceği belirtilmiş. Raporun doğrulanıp doğrulanmayacağı merak ediliyor. Biz de öyle...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Joystiq Tony Hawk's Pro Skater HD Activision kaykay PS3 Xbox 360 dlc
Quantum Conundrum'un PC Demosu Çıktı Atlus Oyunlarına PSN'de Dev İndirim

BlackBeasT

4.7.2012 12:20:27

0
DLC kadar taş düşsün başlarına ,utanmasalar PSone oyunlarına dahi DLC yapıp satıcaklar (O zamanlar DLC kavramı gelişmemişdi ama Activision olarak geriye uyumlu olduğumuzu göstermek amaçlı bazı PSone oyunlarımıza DLC yapıp satacağız) nerdeyse bunu demeye getiriyorlar olayı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tony Hawk Pro Skater HD
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız