Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 Duyuruldu


 
     Geçtiğimiz günlerde Ubisoft patronunun müjdesini verdiği iki Tom Clancy oyununun haberini sizlerle paylaşmıştık. Bugün de Ubisoft, bu iki Tom Clancy oyununun ilkini yani Tom Clancy's H.A.W.X. 2'yi duyurdu.

      Oyun henüz Ubisoft Bükreş stüdyoları tarafından yapım aşamasında olsada Ubisoft H.A.W.X. 2 için bir hedef belirlemiş durumda. Ubisoft, uçak simülasyonu zevkini ve aksiyonu aynı anda tadacağımız H.A.W.X. 2'yi sonbaharda satışa suınmayı planlıyor.
 
      Oyun yönetmeni Bogdan Bridinel, H.A.W.X. 2'nin kaynağının doğrudan Tom Clancy'nin aynı isimi taşıyan kitabı olacağını belirtti. Ayrıca bir önceki H.A.W.X oyununun 1 milyon adet sattığını söyleyerek aynı başırıyı tekrar yakalamak istediklerini dile getirdi.
 
      Tom Clancy's H.A.W.X. 2, bir aksilik olmazsa eğer sonbaharda PC,Xbox, PS3 ve Wii için çıkacak. Bu arada Ubisoft patronunun söylediğine bakılırsa geriye duyurulacak iki oyun kaldı. Önümüzdeki günlerde yeni bir Endwar ya da Rainbow Six oyunu duyurusu bizleri bekliyor olacak.
 
       Ayrıca oyun için bir de sanatsal çalışma yayınlandı. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak tom clancy's h.a.w.x. 2 ubisoft simülasyon aksiyon
Medal of Honor'ın "Leave a Message" Adlı Videosu Kane & Lynch 2 "Arcade Mode" Gösterildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.11.2010 20:11:13

0
Ehm. Frosmourne Hungers haklı. Eğer eski bir similasyoncuysanız eminim Rebel Raiders Operation Nighthawk'ı oynamışsınızdır. Rebel raidersın çakması kolayca çıkarıldı çünkü Kando Games tarafından yapılmıştı. Kando games her zaman internet oyunu yaptığı için çakmayı düşünmedi ve alın size crackli çakma rebel raiders, hiç bir fark yok. Ama eğer çakması çıkmasaydı her ne kadar çok sevsemde H.A.W.X. mavx yalan olurdu. Rebel raiders serisi devam etseydi her halde dünya kralı similasyon oyunu olurdu (her nekadar similasyon değilde arcade olsada adamlar bunu similasyona koymuş). Rebel raiders da bir kötü şey vardı ki oda sadece 4 uçak türü vardı aslında toplam 30 civarında uçak var ama bunların hepsi bu 4 uçağın soyundan yani şunu söylüyorum: diyelim elinizde bi F60 var. bunu bir challenge yaparak F60 - Blinding-sun yapıyorsunuz. yani hep bir uçağın soyundan geliyor diyerleri yani anlayacağınz uçaklar kötü. Ama oyun oynanışına gelince saçma olsada güzel, ben daha bunu 5 yaşımdayken son bölümü

Frostmourne Hungers

6.5.2010 01:12:59

0
Rebel Raiders çakmasından ileriye gidememişti ilk oyun.Umarım ikincisi de düzeltirler bu durumu.

Guest-0245653D0

5.5.2010 21:54:37

0
çok harika oyundu ilki optimizasyonuda çok iyidi..2 oyundan çok şey bekliyorum

jrazrael

5.5.2010 21:42:11

0
Olmadı rainbow six bekliyordum ya ben
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy's H.A.W.X. 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız