Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Todd McFarlane: Yeni Spawn Oyunu Mutlaka Yapılacak

Spawn oldukça beğenilen bir karakter. Onun yeni oyunu kaliteli olursa kahramanımızın popülaritesi rahatlıkla artacaktır
     Todd McFarlane şu sıralar Kingdom of Amalur: Reckoning adlı projede oyunun dünyasını daha ilgi çekici hale getirmek için çalışıyor. Onun bu konuda başarılı olacağına dair herhangi bir kuşkumuz yok, ama bizim asıl beklentimiz onun en büyük eseri Spawn'ın yeni bir oyunu.
 
     McFarlane'in açıklamalarına göre yeni bir Spawn oyunu mutlaka gelecek ve kendisi bu proje üzerinde çalışacak; fakat bunun için öncelikle yeni Spawn filminin senaryosunu bitirmesi gerekiyor. Ünlü isim daha sonra ise Spawn oyunu ile ilgili birşeyler istemeye hakkı olduğunu söylüyor. 
 
       Spawn markasından övgüyle bahsedilen bir şeyler yapmak istediğini belirten McFarlane, yeni video oyunun kendi adını taşıması için de çabalayacağını belirtiyor. Ne diyelim yeter ki kaliteli olsun, sadece Rocksteady Studios'ın adını taşısa da olur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thegamingliberty Todd Mcfarlane Spawn Oyun
Grand Theft Minecart! GTA V'in Ana Karakteri IMDb'de de Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

13.11.2011 21:58:43

0
Spawn'ın filmi berbattır sakın filme göre Spawn karakterini yargılamayın çizgi roman dünyasında büyük yeri olan felsefesi olan bir karakterdir ama ne yazık ki filmde bunların hiç birinin kullanmamışlar haliyle de berbat bir film ortaya çıktı.Spawn'ın eski PS2 oyunu Spawn: Armageddon bence oldukça başarılıydı fakat devamı gelmedi.Bu habere gerçekten çok sevindim yeni ve düzgün bir Spawn filmine ve oyunun hayır demem.

Necromonas

13.11.2011 19:06:23

0
Animasyonu bütün spawn yapımlarında en kaliteli olanıydı, keşke onun devamını getirseler ya da o tarzda bi iş çıkarsalar. Oyundan pek ümitli değilim; Spawn'nın melankolik ruh halini bi oyunda yansıtabilceklerini pek sanmıyorum. Yine tuttup da DMC klonu bi oyunla karşımıza çıkmasınlar.

BSC Misafiri

13.11.2011 19:03:45

0
evet Spawn ve Rocksteady birlikte efsanenin ta kendisini yaratabiir Spawn'ı okuyanlar bu potansiyeli elbet biliyorlardır.

BSC Misafiri

13.11.2011 19:03:29

0
oo desenize yeni spawn filmi geliyor.

Audreys

13.11.2011 18:30:07

0
Oyunu olduğunu yeni öğrendim. Eminim ki kaliteli değildir. :) 2. oyunu merak bekliyorum umarım dediği gibi oyun piyasaya çıkar. (Kaliteli şekilde) :)

theodorus321

13.11.2011 18:12:55

0
filmi izlemiştimde oyunu olduğunu yeni öğreniyorum

TayfunGuN

13.11.2011 17:58:00

0
Bu filmi cok eskiden izlemiştim oyunu olsa süper olur diodum varmış demekki :S neyse 2. si geliyo heralde iyi haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız