Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'un Alpha Sürümünden 8 Dakikalık Video


    2014'ün en çok beklenen oyunlarından biri olan Titanfall'un kapalı alpha betasından oynanış videoları ortaya çıkmaya başladı. Aşağıda alpha aşamasına katılan bir oyuncunun oynanış videosunu görebilirsiniz.
 
    Bu videodaki herşeyin oyunun alpha aşamasına ait olduğunu unutmamak gerek. Görseller ve oynanabilirlik konusunda çok sayıda geliştirme yapılacaktır. Zaten geliştiricilerin amacı oyundaki sorunları görmek.

    Aşağıda alpha videosunun yanı sıra yine alpha sürümden alınmış 40 yeni ekran görüntüsü bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
AC 4: Black Flag'te Sony'e Özel 2 Kat XP Haftasonu Fable Trilogy Bundle Paketi Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.1.2014 22:55:01

0
benim anlamadım sey bu adamlar konsollarda nasıl boyle pc deki rahat kontrolu saglayabiliyorlar.adam konsoldan deilde sanki pc den oynuyor bu oyunu

edd121

19.1.2014 12:48:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri "Neden insanlar bu kadar büyük bir beklenti içine girdi anlayamadım. Cod ve EA işte ... " ea nın en kötü firma olduğu konusunda bende hemfikirim... yalnız cod? cod gelmiş geçmiş en iyi fps dir. https://www.youtube.com/watch?v=3Kqjn53KOiY şu video yu izlersen insanlar niye beklenti içine girdi anlarsın. adam 3 madde halinde sıralamış, "arkasında ea olmasına rağmen neden kötü olmayacak?" tek tek sıralamış. izle anlarsın neden beklentiye girdik. next gen konsoldan sadece grafik bekleyenler var hala. ben ise ruh bekliyordum nitekim bekleneni verecek gibi görünen tek next gen oyun da bu gibi duruyor.
Videodan anladigim kadariyla EA sadece dagitici gorevini ustlenmis.DICE ile aralarindaki gibi bir partnerlik yapilmadigi icin oyuna karisamazmis.sadece dagitimi yapip parasini cebine atmak yapacagi is.ayrica lekelenmis ismini bir nebzede olsa kurtarmak istemistir.Titanfall un asil partnerligi microsoft ile sanirim.zira dunyadaki en iyi serverlardan birisini bu oyun uzerinde kullanacaklar.

BSC Misafiri

19.1.2014 09:10:59

0
"Neden insanlar bu kadar büyük bir beklenti içine girdi anlayamadım. Cod ve EA işte ... " ea nın en kötü firma olduğu konusunda bende hemfikirim... yalnız cod? cod gelmiş geçmiş en iyi fps dir. https://www.youtube.com/watch?v=3Kqjn53KOiY şu video yu izlersen insanlar niye beklenti içine girdi anlarsın. adam 3 madde halinde sıralamış, "arkasında ea olmasına rağmen neden kötü olmayacak?" tek tek sıralamış. izle anlarsın neden beklentiye girdik. next gen konsoldan sadece grafik bekleyenler var hala. ben ise ruh bekliyordum nitekim bekleneni verecek gibi görünen tek next gen oyun da bu gibi duruyor.

gesso

19.1.2014 04:43:25

0
Bu oyunun PC sistem gereksinimi açıklandı mı acaba?

BSC Misafiri

19.1.2014 02:50:48

0
ps4 üm var ama bu oyun ps4 e çıkmıyor diye kahrolmuyor değilim. şayet pc ye değil de sadece x1 a özel çıksaydı konsol aldıracak oyun olurdu miki yine büyük bir hata yaptı

edd121

19.1.2014 01:27:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: 23sith Üç kuruşluk oyunlar yüzünden kalp kırmak benimde hoşuma gitmiyor. Ancak durduk yere karşındakini tanımadan Sony far istemez sinnı diye çıkış yapan sen olduğun için, isteirleniyor insan. Destiny konusundaki fikirlerine kall için aatılıyorum ama Titanfynı şeyleri düşünmüyoruz. Sen bilmiyorum alacak mısın, düşük görülmeyecekgözüm bir fiyata XBone alıp, hizmet olarak Next Gen olmayan bir oyunu ben almam şahsen. Dolayısıyla benim de beş para etmezdir, kendine saygı duyulmasını istiyorsan önce karşındakine duyman lazım. Neyse fikirlerimiz ölçüşmüyor diye, birbirimizi kıracak değiliz, kapatalım gitsin abicim.
evet ortamı biraz gerdik bende farkındayım haklısınız kalp kırmaya hiç gerek yok.Sony fanı olmanız beni rahatsız etmiyor sadece henüz daha alphası yeni başlayan doğru dürüst bir incelemesi olmayan bi oyun için ilk yorum çöp demek de benim biraz ağırıma gidiyor.ben size her halukarda saygı duyarım sadece dediğim gibi ilk yorumdan idam etmek biraz ağırıma gitti.

edd121

19.1.2014 01:22:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

İlk önce belli bir kesimin oyuncusu olmadığımı söylemek isterim. Hatırı sayılır derecede kuvvetli bir pc'ye ve güncel konsol gamına sahibim.(x1'ı henüz almadım, hollanda dan eniştem getirecek) . Eski nesilde her türlü aleti deneyim edindim. 19 yıldır oyuncuyum. Öncelikle ithamda bulunduğunuz sorunsalların pek çoğuna zaten kendiniz cevap vermişsiniz. Oyun Source motorunun modifiyeli versiyonuna dayanılarak yapılıyor. Görsel manada ne beklenir ki ? Source yıllarca performans başarısı ile ortaya çıkmış optimizasyon kuvveti ile meşhur bir motordur. Yani bu oyunun görsel arayüzünden bir şey beklemek hatadır. Grafiksel manada next-gen olamayacak ve bekleneni veremeyecektir. Oyun xbox 360'a da geliyor :) bu da bir başka sorunuzun cevabı. Bahsini ettiğiniz her şeyi old-gen'de de yapacaklar. Daha düşük çözünürlük daha kötü görsellerle tabi ki. Bir başka mevzu ise henüz deneyim edinmemenize rağmen yapay zekanın oturtulduğunu söylemeniz. Ben oyun henüz çıkmadığı için oynanışın tatminkarlığı ve dinamikleri konusunda değerlendirmeye yönelik, beklemeyi ve saygı duymayı seçtim (her ne kadar CoD'a benzese de) . Bahsini ettiğiniz şeyi yıllardır yapıyor oyunlar. CoD'da helikopter, uçak, köpek çağırmak. Ona bakarsanız Assassin's Creed'in merın da tonlarca oyuncu mu var demeliyiz ? Arasına gizlenebildiklerimiz, yerlere para saçtığımızda koşuşturanlar, bize yardım ultiplayedenler vs. vs. ... Yapay zeka belirli dinamiklerin ve scriptlerin üzerine oturtulmuş tuz biber olacaktır. Bunlar bizzat yapımcıların açıklamaları. Bir titan çağıracağız, bir obje yada öğeyi kovalayacağız falan filan. Netice itibari ile iyi pazarlanmış bir oyun. Ve beklentiler ayyuka çıkmış durumda. Bu kötü bir şey. Beklentinin bu kadar yüksek olması oyunun başarısını gölgeleyecek en büyük etmendir. Neticede single'ı olmayan, grafikleri ile orta-alt seviye bir çizgide ilerleyen , hızlı oynanış dinamiklerini barındıran bir oyun . MECH'ler oyun dünyasında yıllardır var. İlk oyunlardan beri var. Ama mesele eski CoD yapımcısı olunca işler değişiyor öyle değil mi ? Popülarite böyle birşey işte. İnsanlar göremiyor ama ben söyleyeyim. Eski CoD çalışanları + EA Games !! Bu formülün eşiti nedir sizce ? Her iki markanın da işlerini biliyoruz. Neden insanlar bu kadar büyük bir beklenti içine girdi anlayamadım. Cod ve EA işte ... Keşke beklentilerimizin hususunda oldukça güzel bir oyun gelse ve oyun dünyası bir başyapıt daha kansa . Ancak oyunun bunu sunabilecek bir malzemesi yok. Ve yapımcılar oyunu tabiri caiz ise donuna kadar açıklamış durumdalar. Öyle ortalığı yıkacak , ah-vah yaratacak ne var ki ? Oyun çok kötü olmadığı müddetçe mutlaka satın alıp oynayacağım. Ancak beklentilerimin seviyesi belli. Kötü çıkarsa şaşırmam, orta seviyede çıkarsa oynarım, çok iyi bir yapım olursa şaşırır ve çok daha mutlu olurum. Benim takip ettiğim hareket biçimi naçizane sonradan üzülmemek için bu şekilde :)
tahmin ettiğim gibi kendiniz söylemişsiniz güçlü bir pc nizin olduğunu.orada 700-1000 dolarlık ekran kartları ile devasa grafikler gördüğünüz için böyle orta seviye oyunları yadırgıyorsunuz.benimde anlatmaya çalıştığım olay grafiğe bakarak next-gen i tanımlayamazsınız.tamam artışlar olacak ama pc ile grafik karşılaştırma bana saçma geliyor nede olsa birinin atası hesap makinesi diğerinin Pong(yanlış hatırlamıyorsam).evet oyun X360 a da geliyor ama nasıl geliyor.iki konsolda da yapay zeka hard benzeri nitelikte mi olacak. tabi ki hayır.birisi easy de zevksiz zevksiz oynarken diğeri hard da daha çok zevk alarak oynayacak.old-gen de sadece grafikler kötü olacak derseniz biraz yanılmış olacaksınız. yapay zekanın oturtulma kısmı ise zaten video da açıkca belli.script olaylarda var.grup grup dağılıp belli yerlere gitmesi ama sonradan olay çerçevesinde random olarak oyuna katılmaya başlıyorlar.en önemli örnek ise cs 1.6 dan verilebilir ordada random olarak 1-2 bot belli yere gider ve orda kalır.diğerleri ise random olarak oyundaki yerini alır.oynanışı CoD a benzetme konusunda fikir de bulunmayacağım hiç mp CoD oynamadım(bi kaç kez LAN party dışında). Sizin bahsettiğiniz şeyi yıllardır CoD yapıyor.ama eski CoD yapımcı diye yargısız infaz vermemiz doğru da olmaz.sonuçta bu adamları aa bak bu CoD yapmıştı.kesin çöptür yerine.bu adamlar arcade tarz hızlı oynanış işin de uzman."hadi bunlara simülasyon yaptıralım."böyle bi şey zaten olmaz bu adamların yeni kurulmuş bir stüdyo olarak ilk zamanlar da yapabilecekleri tek şey arcade tarz hızlı oynanıştır. Titan çağıracağız obje veya öğe kovalayacağız demişsiniz her işe bu kadar basit açıdan bakarsak ben bize 90 puan almış bir çok oyunuda basitçe sıralarım.burada ki olay sizin bakış açınız bu da kişiye kalmış bir şey."Mechler yıllardır var mesele eski yapımcı olunca değişiyor değil mi ? belirttiğim gibi CoD dan nefret ederim fps türünün AIDS i o oyun. tekrardan belirttiğim gibi eski CoD değil Arcade hızlı oynanış yapan bir stüdyo artı EA.EA konusunda bende hem fikirim pek güvenemiyorum ama şu ana kadar olumluyum. size bir daha katılıyorum.beklentileri karşılayan güzel bir oyun oyun dünyasına kazandırılırsa ne mutlu bize. yani siz benden daha eski bir oyuncusunuz sürekli beklentilerinizi karşılamayan oyunlar görmekten sıkılmışsınız sinirinizi biraz buradan çıkartmışsınız.kim bilir belki de en iyisini siz yapıyorsunuzdur. :)

Dictattor

19.1.2014 01:05:04

0
Üç kuruşluk oyunlar yüzünden kalp kırmak benimde hoşuma gitmiyor. Ancak durduk yere karşındakini tanımadan Sony fanı diye çıkış yapan sen olduğun için, ister istemez sinirleniyor insan. Destiny konusundaki fikirlerine katılıyorum ama Titanfall için aynı şeyleri düşünmüyoruz. Sen bilmiyorum alacak mısın, düşük görülmeyecek bir fiyata XBone alıp, hizmet olarak Next Gen olmayan bir oyunu ben almam şahsen. Dolayısıyla benim gözümde beş para etmezdir, kendine saygı duyulmasını istiyorsan önce karşındakine duyman lazım. Neyse fikirlerimiz ölçüşmüyor diye, birbirimizi kıracak değiliz, kapatalım gitsin abicim.

edd121

19.1.2014 00:58:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: 23sith

Ben Gamer'ım diye takılmıyorum, o senin hayal dünyadan çıkan cümlelerdir. Görünen köy klavuz istemiyor, daha önce alıntıladığın yorumumda belirttim zaten eksiklikleri. Böyle bir oyunun ederi 60$ değildir. Hee ben veririm, MicroSoft'tan babam çıksa yerim diyorsan, o senin bileceğin iş tabii...
hocam her lafımı yanlış anlayıp çarpıtıyorsunuz.Ben Gamer'ım diye takılmıyorum , e o zaman niye konu hakkında yorum yazıyorsun madem değilsin bilmediğin konu hakkında yorum yazmıyacaksın.oyunu begenmedim fazla arcade ne biliyim mech leri sevmem falan eyvallah da yok efendim grafikler çöp yok beş para etmez yok şöyle yok böyle.böyle yorum yazmaya hiç gerek yok.hele ki ben gamer ım demiyorsan ortalığı karıştırmaya hiç gerek yok.bu arada Microsoft tan babam çıksa yerim diye bi şey yok.bugün fps denildiğin de ilk akla gelen oyunlar Call Of Duty ve Battlefield oluyor. bu oyun çok daha yenilikçi bir fikir.tamam titanlar mech ler falan yıllardır var ama böylesine güzel bi konsept daha önce yoktu.keza Destiny de öyle oyun dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırıcak.

Master_Evil

18.1.2014 23:57:02

0
zevkli oyun olacak her şeyiyle belli

Dictattor

18.1.2014 22:13:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: edd121 <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: 23sith<br><br>Evet Shadow Fall çok daha güzel bir oyun.<br> <br> Oynayamamanın verdiği hazımsızlık nasıl bir duygu, biraz anlatsana...</blockquote><br><br>evet oynamadım doğrudur.ama çıkış yapmış ve incelenmiş bir oyun.sen daha çıkış yapmamış alpha bir oyuna saydırıyorsun.sonrada gamerım diye takıl.
Ben Gamer'ım diye takılmıyorum, o senin hayal dünyadan çıkan cümlelerdir. Görünen köy klavuz istemiyor, daha önce alıntıladığın yorumumda belirttim zaten eksiklikleri. Böyle bir oyunun ederi 60$ değildir. Hee ben veririm, MicroSoft'tan babam çıksa yerim diyorsan, o senin bileceğin iş tabii...

BSC Misafiri

18.1.2014 21:57:02

0
robotlu Call of Duty bu.

BSC Misafiri

18.1.2014 20:42:15

-1
crysis 4 bu :D

34sem

18.1.2014 20:24:08

0
Beğenir gibiyim..

EfsungerHeisen

18.1.2014 19:55:40

0
Ne sony ne xbox bu güne kadar kullanmadım lakin bu oyun mükkkemele benziyor şimdi alpha sürecinde grafikler ile ilgili konuşmak çok yanlış olur.

Tinúviel

18.1.2014 19:52:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Zamanında söylediğimizde tonlarca tartışmaya sebep olmuştu. 19 yıl oyun oynayınca insan o oyunun renklerini ayırt edebilmek, maskesinin altındaki silüeti görebilmek kolay oluyor. Oyunun ilk 20 saniyesini oyunun ünvanını bilmeden izleyen bir insana izletseniz yeni CoD mu gelmiş der... Eski CoD çalışanlarının bu oyunu yapması, bu durumun oluşmasındaki en büyük etmen olsa gerek. Teknik açıdan bir şey söylemeye gerek yok. Arkadaşlar zaten gerekeni söylemişler. Sadece bunu daha önce görmüş ve dile getirmiştik. Adamlar Xbox One'da oynuyorlar. Hala kendisini avutmak için çıkıp "adamlar low'da oynuyor" diyerek kendisini gülünç duruma düşüren arkadaşlar var. Ne zamandan beri konsollarda grafik ayarı seçilebiliyorsa artık. Elbetteki belli bir miktar makyaj görecektir oyunun yüzü. BF'yi örnek gösteren arkadaşlar olmuş. Ne oldu BF betadan tam sürüme geçince ? Önceden BF idi God of War'a mı dönüştü ? Tek fark tasarımdı. Yani betayı oynayınca etraftaki binaların, iç tasarım ve çevredeki elementlerin tam oturtulmadığına dair izlenimlerimiz oluyordu. Tam sürümde bu yönde iyileştirmeler oldu ( gerçi hala tam olarak her şey iyileşmiş değil ama...) . Alpha-Beta... Bir kaç parça kaplama, daha iyi köşe yumuşatma ve tasarımsal eksikliklerin bitmemiş çizimlerin tamamlanması vs... Bir oyunu ne kadar değiştirebilir ki ? İstenildiği kadar savunulsun. Oynanış bakımından oyunu kucaklayan olacaktır elbette ki . Ona saygı duyulur. Ancak göz var nizam var. Bu oyun yeni nesil falan değil. Bu böyle kabul edildiği ve sunulduğu müddetçe , eğlenceli ve dengeli bir oynanış ile oyuncusunu eğlendirebilir ise ne mutlu onlara . Ancak kalkıpta şu oyunun görsel klasmanına övgü edilebilecek tek kelam bir şey yok. Eleştirilerimiz görselliğe . Ve bir miktar oynanışa. Oynanış tam olarak tecrübe edilmeden bir yargıda bulunmanın yanlış olduğunu düşünüyor olmamdan ötürü susuyorum. Yoksa söylenecek şey belli... Saygılarımla.
Kaplamalar %25 çözünürlükte ışıklandırma en düşük ayarlarda diye yapımcı açıklama yaptı laf sokmaya çalışmadan önce okuyun biraz.

BSC Misafiri

18.1.2014 16:42:44

+7
hayatı grafik olmuş sony fanboyu boş boş laflar geveliyor yine killzone shadow fall hayvan gibi grafiklerle çıktı da noldu? ne yaptı? çöpten öte gidemedi. crysisle killzone shadow fallın farkı ne? güzelim seriyi ps4ün çıkışına yetiştirmek için berbat ettiler. 90dan yukarıya bi tane not alamadı ünlü sitelerden. hala daha bişeyler konuşmaya çalışıyo adam.

freshmind

18.1.2014 16:38:33

-1
quote:

Orijinalden alıntı: edd121

hocam bazı yerlerde doğru söylemişsiniz ama yanıldığınız yerler de var. oyunu grafik yönünden ve oynanışdan ele alıp yeni nesil değil demişsiniz.burada size katılmıyorum.çünki oyunun grafik motoru zaten modifiye source.tamam grafiklerde önemli bi etmen ama oyunun grafiklerine o kadar kötü demeniz haksızlık olur hele ki konsol oyuncusuysanız.ayrıca bi haritada 50 adet birimden(yanlış hatırlamıyorsam) söz ediyoruz.ve sadece 12 kişisi real player.yani geriye kalan birimler yapay zeka oluyor tamam bu nesilde de bunu yaparsın ama özürlü bi yapay zeka ile.adamlar yapay zeka dengesini de iyice oturtmuş oyuna.tamam karşıdaki her ne kadar gerçek insan kadar olmasa da çoğu oyunların aksine adamlar işi 1 2 hatta 3 adım öteye götürmüşler.diğer tarafdan baktığımızda tamamen online altyapı üzerine kurulu mp-sp melezi bir oyundan bahsediyoruz ki ben böyle bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum varsa da sesini duyuramamış tutmayan yapımlardır.ama yine de ben burada bi kötü yönde bir tartışma açmak istemiyorum.belki siz play station markasını seven birisi olup microsoft un ürünleri ve oyunları sizi cezbetmiyordur.ben yine de sizin yorumunuza saygı duyuyorum.
İlk önce belli bir kesimin oyuncusu olmadığımı söylemek isterim. Hatırı sayılır derecede kuvvetli bir pc'ye ve güncel konsol gamına sahibim.(x1'ı henüz almadım, hollanda dan eniştem getirecek) . Eski nesilde her türlü aleti deneyim edindim. 19 yıldır oyuncuyum. Öncelikle ithamda bulunduğunuz sorunsalların pek çoğuna zaten kendiniz cevap vermişsiniz. Oyun Source motorunun modifiyeli versiyonuna dayanılarak yapılıyor. Görsel manada ne beklenir ki ? Source yıllarca performans başarısı ile ortaya çıkmış optimizasyon kuvveti ile meşhur bir motordur. Yani bu oyunun görsel arayüzünden bir şey beklemek hatadır. Grafiksel manada next-gen olamayacak ve bekleneni veremeyecektir. Oyun xbox 360'a da geliyor :) bu da bir başka sorunuzun cevabı. Bahsini ettiğiniz her şeyi old-gen'de de yapacaklar. Daha düşük çözünürlük daha kötü görsellerle tabi ki. Bir başka mevzu ise henüz deneyim edinmemenize rağmen yapay zekanın oturtulduğunu söylemeniz. Ben oyun henüz çıkmadığı için oynanışın tatminkarlığı ve dinamikleri konusunda değerlendirmeye yönelik, beklemeyi ve saygı duymayı seçtim (her ne kadar CoD'a benzese de) . Bahsini ettiğiniz şeyi yıllardır yapıyor oyunlar. CoD'da helikopter, uçak, köpek çağırmak. Ona bakarsanız Assassin's Creed'in multiplayerın da tonlarca oyuncu mu var demeliyiz ? Arasına gizlenebildiklerimiz, yerlere para saçtığımızda koşuşturanlar, bize yardım edenler vs. vs. ... Yapay zeka belirli dinamiklerin ve scriptlerin üzerine oturtulmuş tuz biber olacaktır. Bunlar bizzat yapımcıların açıklamaları. Bir titan çağıracağız, bir obje yada öğeyi kovalayacağız falan filan. Netice itibari ile iyi pazarlanmış bir oyun. Ve beklentiler ayyuka çıkmış durumda. Bu kötü bir şey. Beklentinin bu kadar yüksek olması oyunun başarısını gölgeleyecek en büyük etmendir. Neticede single'ı olmayan, grafikleri ile orta-alt seviye bir çizgide ilerleyen , hızlı oynanış dinamiklerini barındıran bir oyun . MECH'ler oyun dünyasında yıllardır var. İlk oyunlardan beri var. Ama mesele eski CoD yapımcısı olunca işler değişiyor öyle değil mi ? Popülarite böyle birşey işte. İnsanlar göremiyor ama ben söyleyeyim. Eski CoD çalışanları + EA Games !! Bu formülün eşiti nedir sizce ? Her iki markanın da işlerini biliyoruz. Neden insanlar bu kadar büyük bir beklenti içine girdi anlayamadım. Cod ve EA işte ... Keşke beklentilerimizin hususunda oldukça güzel bir oyun gelse ve oyun dünyası bir başyapıt daha kansa . Ancak oyunun bunu sunabilecek bir malzemesi yok. Ve yapımcılar oyunu tabiri caiz ise donuna kadar açıklamış durumdalar. Öyle ortalığı yıkacak , ah-vah yaratacak ne var ki ? Oyun çok kötü olmadığı müddetçe mutlaka satın alıp oynayacağım. Ancak beklentilerimin seviyesi belli. Kötü çıkarsa şaşırmam, orta seviyede çıkarsa oynarım, çok iyi bir yapım olursa şaşırır ve çok daha mutlu olurum. Benim takip ettiğim hareket biçimi naçizane sonradan üzülmemek için bu şekilde :)

freshmind

18.1.2014 16:37:16

0
Edit...mesaj iki kere gitmiş, sayfayı boğmaması adına editledim. (bsc üzerinden atıldığı için silinmiyor olsa gerek)

BSC Misafiri

18.1.2014 16:29:27

-2
Cod un iyileştirilmiş hali :D Alpha sürümü ama oynanış gene değişmez. Hayal Kırıklığı

edd121

18.1.2014 16:18:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: 23sith Evet Shadow Fall çok daha güzel bir oyun.

Oynayamamanın verdiği hazımsızlık nasıl bir duygu, biraz anlatsana...
evet oynamadım doğrudur.ama çıkış yapmış ve incelenmiş bir oyun.sen daha çıkış yapmamış alpha bir oyuna saydırıyorsun.sonrada gamerım diye takıl.

BSC Misafiri

18.1.2014 16:13:30

-1
kussura bakmasında kimse şu haliyle bile battlefield 4 den çok daha iyi grafikleri var bu 1. henüz alpha olmasına rağmen böylesine temiz, hatasız, düzgün bir oyuncu deneyimi sunabiliyor artık dice utansın bu 2. 6vs6 için baya eleştirmiştim ama haritalar büyük, botlar güzel, aksiyon muhteşem. titanlar ise harika olmuş. kısacası bu oyun olmuş. coda bayılırım. battlefield ise bad company 2 den sonra gittikçe yerin dibine battı. ilk kez ea tabanlı bir shooter muhteşem olacağa benzer. bu oyun battlefield saçmalığını bitirir.

rambocuk

18.1.2014 15:55:36

-4
Grafikler baya çöpmüş bea

Dictattor

18.1.2014 15:55:10

-2
Evet Shadow Fall çok daha güzel bir oyun. Oynayamamanın verdiği hazımsızlık nasıl bir duygu, biraz anlatsana...

edd121

18.1.2014 15:53:15

-1
quote:

Orijinalden alıntı: 23sith Grafikler, oynanabilirlik falan rezalet görünüyor. Next Gen demeye utanır insan şu oyuna, yazık günah 60$ fiyatı var birde!!
sony fanboyu olduğun için olmasın o.shadow fall çok daha güzel demi bu oyundan.

Dictattor

18.1.2014 15:39:35

-3
Grafikler, oynanabilirlik falan rezalet görünüyor. Next Gen demeye utanır insan şu oyuna, yazık günah 60$ fiyatı var birde!!

edd121

18.1.2014 15:37:22

-1
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind Zamanında söylediğimizde tonlarca tartışmaya sebep olmuştu. 19 yıl oyun oynayınca insan o oyunun renklerini ayırt edebilmek, maskesinin altındaki silüeti görebilmek kolay oluyor. Oyunun ilk 20 saniyesini oyunun ünvanını bilmeden izleyen bir insana izletseniz yeni CoD mu gelmiş der... Eski CoD çalışanlarının bu oyunu yapması, bu durumun oluşmasındaki en büyük etmen olsa gerek. Teknik açıdan bir şey söylemeye gerek yok. Arkadaşlar zaten gerekeni söylemişler. Sadece bunu daha önce görmüş ve dile getirmiştik. Adamlar Xbox One'da oynuyorlar. Hala kendisini avutmak için çıkıp "adamlar low'da oynuyor" diyerek kendisini gülünç duruma düşüren arkadaşlar var. Ne zamandan beri konsollarda grafik ayarı seçilebiliyorsa artık. Elbetteki belli bir miktar makyaj görecektir oyunun yüzü. BF'yi örnek gösteren arkadaşlar olmuş. Ne oldu BF betadan tam sürüme geçince ? Önceden BF idi God of War'a mı dönüştü ? Tek fark tasarımdı. Yani betayı oynayınca etraftaki binaların, iç tasarım ve çevredeki elementlerin tam oturtulmadığına dair izlenimlerimiz oluyordu. Tam sürümde bu yönde iyileştirmeler oldu ( gerçi hala tam olarak her şey iyileşmiş değil ama...) . Alpha-Beta... Bir kaç parça kaplama, daha iyi köşe yumuşatma ve tasarımsal eksikliklerin bitmemiş çizimlerin tamamlanması vs... Bir oyunu ne kadar değiştirebilir ki ? İstenildiği kadar savunulsun. Oynanış bakımından oyunu kucaklayan olacaktır elbette ki . Ona saygı duyulur. Ancak göz var nizam var. Bu oyun yeni nesil falan değil. Bu böyle kabul edildiği ve sunulduğu müddetçe , eğlenceli ve dengeli bir oynanış ile oyuncusunu eğlendirebilir ise ne mutlu onlara . Ancak kalkıpta şu oyunun görsel klasmanına övgü edilebilecek tek kelam bir şey yok. Eleştirilerimiz görselliğe . Ve bir miktar oynanışa. Oynanış tam olarak tecrübe edilmeden bir yargıda bulunmanın yanlış olduğunu düşünüyor olmamdan ötürü susuyorum. Yoksa söylenecek şey belli... Saygılarımla.
hocam bazı yerlerde doğru söylemişsiniz ama yanıldığınız yerler de var. oyunu grafik yönünden ve oynanışdan ele alıp yeni nesil değil demişsiniz.burada size katılmıyorum.çünki oyunun grafik motoru zaten modifiye source.tamam grafiklerde önemli bi etmen ama oyunun grafiklerine o kadar kötü demeniz haksızlık olur hele ki konsol oyuncusuysanız.ayrıca bi haritada 50 adet birimden(yanlış hatırlamıyorsam) söz ediyoruz.ve sadece 12 kişisi real player.yani geriye kalan birimler yapay zeka oluyor tamam bu nesilde de bunu yaparsın ama özürlü bi yapay zeka ile.adamlar yapay zeka dengesini de iyice oturtmuş oyuna.tamam karşıdaki her ne kadar gerçek insan kadar olmasa da çoğu oyunların aksine adamlar işi 1 2 hatta 3 adım öteye götürmüşler.diğer tarafdan baktığımızda tamamen online altyapı üzerine kurulu mp-sp melezi bir oyundan bahsediyoruz ki ben böyle bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum varsa da sesini duyuramamış tutmayan yapımlardır.ama yine de ben burada bi kötü yönde bir tartışma açmak istemiyorum.belki siz play station markasını seven birisi olup microsoft un ürünleri ve oyunları sizi cezbetmiyordur.ben yine de sizin yorumunuza saygı duyuyorum.

ultraslan06GS

18.1.2014 15:32:52

0
Oldukça hareketli .:)

BSC Misafiri

18.1.2014 15:20:50

-3
Çok gereksiz bir oyun. Çöp gibi grafik var. Umarım Pc de böyle olmaz.

tnszfr

18.1.2014 14:43:17

+1
Hiç sıkılmadan izledim ve tahminim şu ki oyun CoD 4 ün 2007 yılında yaptığı patlamayı yapacak.Bu tarz oyunlara hasret kaldım doğrusu.Umarım yanılmam.

carlosolivera31

18.1.2014 14:26:45

0
oyun baya zevkli geldi

BSC Misafiri

18.1.2014 14:23:21

+2
"Alpha testindeki bütün kaplamalar tam sürüm oyunun %25'i çözünürlüğündedir. Yani %25 eğer 256x256 kaplamalara eş değerse, tam sürüm 512x512 bile değil, 1024x1024 kapasitede olacak. Bu çok, ama çok büyük bir fark. Özellikle zeminde, silahlarda, kokpitte, ellerde ve efektlerde büyük farkı göreceksiniz." BSC'deki yeni haberde adamlar yanıt vermişler grafikleri eleştirenlere. Grafikleri şimdiden eleştirmenin manası yok.

freshmind

18.1.2014 14:00:56

+1
Zamanında söylediğimizde tonlarca tartışmaya sebep olmuştu. 19 yıl oyun oynayınca insan o oyunun renklerini ayırt edebilmek, maskesinin altındaki silüeti görebilmek kolay oluyor. Oyunun ilk 20 saniyesini oyunun ünvanını bilmeden izleyen bir insana izletseniz yeni CoD mu gelmiş der... Eski CoD çalışanlarının bu oyunu yapması, bu durumun oluşmasındaki en büyük etmen olsa gerek. Teknik açıdan bir şey söylemeye gerek yok. Arkadaşlar zaten gerekeni söylemişler. Sadece bunu daha önce görmüş ve dile getirmiştik. Adamlar Xbox One'da oynuyorlar. Hala kendisini avutmak için çıkıp "adamlar low'da oynuyor" diyerek kendisini gülünç duruma düşüren arkadaşlar var. Ne zamandan beri konsollarda grafik ayarı seçilebiliyorsa artık. Elbetteki belli bir miktar makyaj görecektir oyunun yüzü. BF'yi örnek gösteren arkadaşlar olmuş. Ne oldu BF betadan tam sürüme geçince ? Önceden BF idi God of War'a mı dönüştü ? Tek fark tasarımdı. Yani betayı oynayınca etraftaki binaların, iç tasarım ve çevredeki elementlerin tam oturtulmadığına dair izlenimlerimiz oluyordu. Tam sürümde bu yönde iyileştirmeler oldu ( gerçi hala tam olarak her şey iyileşmiş değil ama...) . Alpha-Beta... Bir kaç parça kaplama, daha iyi köşe yumuşatma ve tasarımsal eksikliklerin bitmemiş çizimlerin tamamlanması vs... Bir oyunu ne kadar değiştirebilir ki ? İstenildiği kadar savunulsun. Oynanış bakımından oyunu kucaklayan olacaktır elbette ki . Ona saygı duyulur. Ancak göz var nizam var. Bu oyun yeni nesil falan değil. Bu böyle kabul edildiği ve sunulduğu müddetçe , eğlenceli ve dengeli bir oynanış ile oyuncusunu eğlendirebilir ise ne mutlu onlara . Ancak kalkıpta şu oyunun görsel klasmanına övgü edilebilecek tek kelam bir şey yok. Eleştirilerimiz görselliğe . Ve bir miktar oynanışa. Oynanış tam olarak tecrübe edilmeden bir yargıda bulunmanın yanlış olduğunu düşünüyor olmamdan ötürü susuyorum. Yoksa söylenecek şey belli... Saygılarımla.

Tinúviel

18.1.2014 13:24:16

-3
ALPHA videosunda grafikler geri gitmiş demek nedir arkadaş ya.Battlefield betasında grafikler geri gitmiş diyenlerde vardı aynı bu şekilde.Adamlar düşük ayarlarda ve kaplamalar low olarak verdik demişler zaten.

ultralisan

18.1.2014 12:34:31

-1
E3 videoları daha iyidi adamlar online oyuna yapay zekalı bot koymuş böyle saçmalıkmı olur?

shalashaska

18.1.2014 11:59:40

+1
1:19 da dayım heyecandan saldı sis bombasını :P

edd121

18.1.2014 11:39:04

0
oyun alpha ve daha gelistirilecek kisminda anlasilmayan ne var kaplamalar ve grafikler ultra mi oluyor alpha da insaf ya.

CoreGame

18.1.2014 11:30:54

-1
grafikler ilk videoda daha iyiydi suan cok kötü gözüküyor

pcrex

18.1.2014 11:06:06

-1
grafikler ilk videolarda daha iyi görünüyordu, oyun yapısı insanı erken sıkmaya başlicak gibi. TES den sonra bir hayal kırıklığıda bu olabilir yada benim beklentilerim fazla yüksekti. keşke bir single player da olsaydı.

demo22

18.1.2014 11:01:48

-2
kaplamalar çok kötü ve oynanış cod gibi umduğumdan daha kötü çıktı.

edd121

18.1.2014 10:48:09

0
iste bu be biliyordum hayal kirikligi olmayacagini.oyun alpha iken bile cok guzel.

Bernhard

18.1.2014 09:06:22

0
Videoyu birazdan sitemize yükleyeceğiz arkadaşlar. Alkan Adakaner

cezeryerak

18.1.2014 08:42:26

0
Video silinmiş..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız