Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'ı PC'de Erkenden Oynamanın Yolu Göründü


    Bildiğiniz gibi Titanfall geçtiğimiz saatlerde ön yüklemeye sunulmuştu. Ancak yine de normal şartlar altında oyuncuların oyunu 11 Mart'a kadar oynayamaması gerekiyor. Fakat yazılım işleriyle içli dışlı olan PC kullanıcıları, Titanfall ile ilgili önemli bir açık keşfettiler.
 
    Belirtilenlere göre ön yükleme yapılan Titanfall'lar, EXE dosyasındaki yazılımsal bir değişiklikle birlikte açılır hâle geldi. PC oyuncuları, Titanfall'ın beta sürümünden alınan EXE dosyasını tam sürümle uyumlu duruma getirdiler. Sonrasında ise oyunun keyfini sürmeye başladılar.
 
    Gün içerisinde Respawn cephesinden yetkililer, oyunu erken oynayan kişileri banlanma tehlikesinin beklemediğini açıklamıştı. Konuyla ilgili detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Unutmayın, bütün bu sözlere rağmen ban riski bulunabilir. Hele de işin içinde oyunun dosyalarını değiştirme söz konusu olunca. Yani işin sorumluluğu tamamen sizin elinizde.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Batman: Arkham Knight'ın Görselleri ve Çıkış Tarihi, Steam'de Göründü Mario Kart 8'de Bone Dry Dunes Pisti Tanıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.3.2014 03:03:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K İş böyleyse büyük ihtimalle oyuna ilk girdiğimiz gün 20 Level adamlar göreceğiz ama ben yinede risk almama taraftarayım o kadar para verdik sonuçta.
Buna karşılık alpha ve beta progress lerimiz full sürüme taşınmıyor, neden? ADALETSİZLİK olmasın diye. Komedi..

2K

8.3.2014 21:24:59

0
İş böyleyse büyük ihtimalle oyuna ilk girdiğimiz gün 20 Level adamlar göreceğiz ama ben yinede risk almama taraftarayım o kadar para verdik sonuçta.

keremec

8.3.2014 12:30:49

0
Anlamadığım madem oyuna çıkış tarihinden önce giriş istemiyorlar o zaman oyunun gerekli belli bir bölümünü (50-100 mb) oyun çıktıkta sonra indirmeye sunsunlar .

CW_X

8.3.2014 12:21:35

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri BERATTAN<br><br>Alma birader respawn çökmez sen almayınca bütün dünya alacak ama sen sakın alma
BERATTAN sonuna kadar haklı,para verip oyun alacaksın bot vurmak için mi? Eğer tam sürümde 16/16 ya da 32/32 botsuz seçenekler yoksa hayal kırıklığı olur.Betayı bende oynadım oyun çok zevkli ama botlar işin tadını kaçırıyor.Sadece oyuncuların olduğu kalabalık oyun modları olmalı.Ayrıca tüm dünyanın alacağını nerden çıkardın müneccim misin ?

BSC Misafiri

8.3.2014 11:34:14

-1
BERATTAN Alma birader respawn çökmez sen almayınca bütün dünya alacak ama sen sakın alma

ProtocolMMO

8.3.2014 06:06:54

0
botları moba oyunundaki minyonlar gibi düşünün vurdukça silahların yeni parçaları titanı hızlı çağırma exp gibi ek özellikleri var ama botsuz oyun modu varmı bilemiyorum
quote:

Orijinalden alıntı: BERATTAN tamam güzel haber herşey hoş ama lütfen bilen biri açıklasın tam sürümde botsuz sadece pilotların oldugu haritalar yada modlar olacak mı bot varsa alamam bütün zevkimi kaçırıyorlar

BERATTAN

8.3.2014 04:26:04

-1
tamam güzel haber herşey hoş ama lütfen bilen biri açıklasın tam sürümde botsuz sadece pilotların oldugu haritalar yada modlar olacak mı bot varsa alamam bütün zevkimi kaçırıyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız