Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall TGS 2013'te Oynanabilir Olacak


    Japonların mech'leri ne kadar çok sevdiğini biliyoruz. Titanfall'daki Titan'lar da aslında bir çeşit mech aslında. Tabi bu durum hiç kuşkusuz Japon oyuncuların da ilgisini çekecektir. Respawn Entertainment de Japonya'nın Tokyo kentinde düzenlenecke fuarda bu durum lehine kullanmak istiyor gibi görünüyor.
 
    Respawn yetkililerinin açıklamasına göre Titanfall, 19-22 Eylül tarihleri arasındaki Tokyo Game Show 2013'te oynanabilir olacak.  Xbox One her ne kadar bu ülkeye geç çıkacak olsa da oyunun Xbox 360 ve PC için de hazırlandığını belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Rockstar: GTA V 100 Saat Uzunluğunda EA, BattleForge'un Sunucularını Kapatıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.9.2013 18:20:12

0
Micro'nun exclusive anlayışı yok.PC'ye de çıkardıkları oyunlara exclusive diyorlar.milleti kandırmaktan başka bir şey değil toplasan 2 tane adam gibi exclusive yok X1'da.

BSC Misafiri

7.9.2013 14:42:59

0
japonlar dev robotlari cok seviyor aslinda bizde seviyoruz ama duzgun oynanisa sahip robotlu oyun pek bulunmuyor, bu oyun bir boslugu doldurucaktir. Japonya cikartmasi dogru bir hamle ama bu oyunu oynayacak japonlar da pc'de oynayacaktir bir tek bu oyun icin xbox alacaklarini sanmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız