Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tiny Metal Ertelendi

 
     Sıra tabanlı strateji oyunu Tiny Metal'in normal şartlarda 21 Kasım itibariyle çıkış yapması bekleniyordu. Ancak görünüşe göre oyun 1 ay geç çıkacak.

     Unites ve Area 35 tarafından yapılan açıklamayla birlikte oyunun çıkış tarihinin 1 ay ertelenerek 21 Aralık'a alındığı duyuruldu. Erteleme sebebi olarak oyun kalitesini iyileştirmek için çalışmalarının sürdüğünü ve oyunculara sunmak istedikleri daha fazla özellik olduğunu belirten yapımcılar, oynanabilirliğin Tiny Metal'in en önemli kısmı olduğunu ve bunu oyunculara en iyi şekilde sunmak istediklerini söylediler. Klasik savaş oyunlarının modern dünyaya ve günümüz şartlarına uyarlanmış bir versiyonu olarak tanımladıkları Tiny Metal'in 15 farklı askeri birime sahip olacağı daha önce hiç görülmemiş oyun mekanikleri sunacağı söyleniyor. Bakalım bu iddialarını ne kadar doğrulayabilecekler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu tiny metal erteleme
Monsfer of the Deep: Final Fantasy XV'in PlayStation 4'teki Yükleme Boyutu Belli Oldu Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1512

BSC Misafiri

21.11.2017 00:32:59

0
Aguuuuu aguuuu , nasıl erteleni yaaaaa , aguuu aguuu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız