Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Time Splitters 4 Yayıncılara Beğendirilememiş

Time Splitters serisi oldukça başarılıydı

     Free Radical Design bir önceki nesilde adından oldukça söz ettiren çok kaliteli bir geliştiriciydi. Her ne olduysa yeni nesilde Haze adlı oyunun başarısızlığı sonucunda firma büyük bir çöküşe geçti. Bu çöküş TimeSplitters 4'ün de iptal olmasına neden olmuş.

     Stüdyonun eski çalışanlarının açıklamalarına göre Timesplitters 4'ün bir demosu hazırlanmış ve birkaç yayıncı firma ile görüşülmüş. Bu firmalar oyunu yayınlamaya yanaşmamışlar; çünkü oyunun mekanları oldukça karmaşıkmış (ee zamanda yolculuk yapıyoruz beyler) ve oyuncular mekanlara alışamayabilirmiş gibi saçma sorunlarla karşılaşmışlar.

      Aslında bütün yayıncıların tek düşündüğü nokta oyunun büyük bir satış başarısı yakalayamayacak olmasıymış. Haze'in başarısızlığı da yayıncı firmalarda tedirginlik yaratmış. Anlaşılan Time Splitters 4 pazarlamacıların kurbanı olmuş.

      Crytek'in bünyesinde çalışmalarına devam eden Free Radical Design elemanları bakalım Timesplitters 4'ü bu çatı altında yayınlayabilecekler mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Timesplitters 4 Free Radical Design
Ratchet & Clank FF Assault'un Kapak Tasarımı Bioshock Infinite'in Multiplayer Modu Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.11.2012 19:29:53

0
Karışık gelir tabi yeni nesil bayılıyor COD,MOH gibi zekalarına hakaret eden oyunlara.Siz hareke etmeden hareket etmeyen NPC lere alışmışlar.

:::LOSTPLANET:::

25.11.2012 14:51:59

0
onlara göre karışıklık : + Tam önünüzde düşman askeri varken elinizde olan silahla adamı istediğiniz yerden vurabilecek olmanız. >>> bu öylesine karışık gelmiş olacak ki o sahnede sadece ateş tuşuna basmanız yeterli hedef alamıyorsunuz .adamın sadece kafa tası sınırları içinde gezdirebiliyorsunuz hedef göstergesini. + yarış oyununda modifiye yapmak parça değiştirmek arcade bir oyun bile olsa >>>> bu da onlara karışık geliyor olacak ki yapamıyorlar : ) çok karışık işler bunlar ...

BlackBeasT

25.11.2012 12:29:45

0
Bu neslin oyuncu bebeleri çözemez Time Splitters ,varsa yoksa zıpla eğil koş ateş et Süper nintendo'da Mario oynayın aynı mantığı güttükten (meeeeewwww:) sonra her oyun aynı kalıp içinde Ha GOW olmuş Ha RE6 ,Time Splitters askıda kalması iyi olmuş

BSC Misafiri

25.11.2012 09:35:33

0
haze kepazeliğinden sonra çok zor ama çıksa iyi olur bencede

RealArek

25.11.2012 08:53:36

0
Bu foto görünce eskilere gitim çok güzel oyundu bence yenisi çıksa çok satar bu serinin kendine özel hayranları var çıkmasa böle bi yapıma yazık olur eski oyunu o kadar zevkliydi ki 3 kere bitirdim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız