Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tim Schafer: "Dağıtımcılar Yeniliklerden Korkuyor"


     The Secret of Monkey Island, Grim Fandango, Psychonauts ve Brutal Legend gibi oldukça beğeni toplayan oyunların başındaki isim Tim Schafer, yeni fikirlerinin dağıtımcı bulamamasından yakındı.
 
     Hatırlayacağınız üzere çıkan oyunlarda da dağıtımcılarıyla problemler yaşayan Tim Schafer, Brutal Legend'in yapım sürecinde Activision ile bu problemlerin daha da öteye gitmesinden sonra şirketin CEO'suna, "Kotick tam bir kalleş" diyerek kulaklarını iyi bir çınlatmıştı.
 
     Ancak bu olayın ardından yıllar geçmesine rağmen Schafer, dağıtımcılardan hâla daha çekiyor gibi. Digital Spy'a konuşan Schafer, Pshychonauts 2 projesi için defalarca dağıtımcıların kapılarını çaldığını fakat yeni fikirlerden korktuklarını dile getirdi. İşte Tim Schafer'in sözleri;
 
"Twitter veya diğer sosyal paylaşım sitelerinde sıkça Psychonauts 2 sorularına rastlıyorum. Ben de Psychonauts 2'yi yapmayı çok istiyorum, hatta dağıtımcılarla bir çok kez görüştüm fakat şimdiye kadar dikkate alan olmadı.
 
Artık dağıtımcılar yeni şeyleri yayınlamak istemiyor. Yani demek istediğim, artık yeniliklerden korkuyorlar. Fakat ne yazıkki Double Fine, yeni seriler adına kurulmuş bir ekip."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
brutal legend tim scheifer grim fandango xbox ps3 psychonauts
Darkness 2'nin İlk İnceleme Notları Oldukça İyi Skyrim, Creation Kit İçin Eğitim Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

oyuncu11790

8.2.2012 10:40:10

0
paranın ön planda olduğu bir iş oyun sektörü bu yüzden kimse kolay kolay risk alıp yatırım yapmak istemiyor bu her zaman için oyun sektörünü baltalayan bir durum ama işin gerçeği bu

İyi İsim

7.2.2012 17:29:46

+6
Yapımcılar baktılar Activison COD serisiyle her sene milyar dolarları götürüyör, artık onlarda full FPS ye çalışırlar. Yakında piyasada sadece arcade FPS oyunları görmeyiz umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brutal Legend
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız