Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

This War of Mine'ın Geliştiricilerinden Yeni Bir Yapım: Frostpunk

    2014 yılında This War of Mine ile çıka gelen 11 bit studios savaşın görünmeyen yüzünü bizlere göstermiş ve oldukça başarılı bir yapım ortaya koymuştu.
 
   Şimdi ise Polonyalı oyun stüdyosu yeni oyunu Frostpunk'ı bizlere tanıttı. This War of Mine gibi hayatta kalma temalı olacak Frostpunk adlı oyunda bu kez soğuk bir dünyada hayatta kalmaya çalışacağız. 
 
 
   
   11 bit studios yaratıcı direktörü Michal Drozdowski Frostpunk hakkında "ciddi, derin bir oyun ve olgun oyuncular için" şeklinde bir yorumda bulundu.
 
   PC platformuna duyurulan oyunun 2017'nin ikinci çeyreğinde oyunculara sunulması bekleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
This War of Mine 11 bit studios hayatta kalma PC Frostpunk
Don't Starve'ın Yapımcısı Yeni Oyununu Tanıttı Gran Turismo Sport 2017'ye Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

agathadaemonn

30.8.2016 18:39:25

0
Ya aslında böyle bir mesaj yazmak istemiyorum ama, yabancı bir sitede oyunla ilgili daha ayrıntılı bir röportaja rastladım, oradan da biraz alıntı yapıp, Türkçe'ye çevirip yayımlasaydınız ya..

agathadaemonn

30.8.2016 18:27:11

+1
Vaay, bu adamların survivalı oynanır gerçekten. Sürekli aklımda şöyle TPS kamera açısıyla, karakterin çevre ile sürekli etkileşimde olduğu (Tomb Raider'daki rüzgara karşı karakter animasyonları vs.) bir survival vardı. Soğukla mücadele edip bir yere ulaşmaya çalışmak, yabani hayvanlardan uzak durmak vs. bu tarz survival open world oyunlar gerçekten ilgimi çekiyor, umarım dediğim gibi olur.

BSC Misafiri

30.8.2016 16:54:55

0
this war of mine atmosferi güzeldi bakalım bu nasıl olacak.

2K

30.8.2016 14:40:23

0
Aslında bu adamların Anomaly serilerini sevmem fakat This War of Mine gerçekten başarılı bir oyundu size zor seçimler yaptırması ve savaşın gerçekliğini göstermesi açısından. Yeni oyunlarını da bu yüzden merakla bekliyorum ama This War of Mine'ın yapısını kullanacaksa beni oyunda en çok sinir eden ve zevkini öldüren, her yeni oyun başlagıcında bile gittiğimiz mekanlarda olan olaylar, her şeyin yerleri belliydi umarım bu sefer daha random bir oyun olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Frostpunk
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız