Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thief 4'ün Kısa Bir Videosu Ortaya Çıktı

 
     Kapalı kapılar ardında uzun bir süredir geliştirilen Thief 4'ten haber almakta zorluk çekiyoruz. Eidos Montreal, oyunun vurucu olması için elinden geleni yapıyor çünkü Thief serisi firma için çok önemli.
 
     Thief 4 için dün yapılan açıklamalarda hedef olarak Deux Ex: Human Revolution gösterilmiş ve en azından bu oyun kadar iyi bir yapımın ortaya koyulacağı söylenmişti. Bugün ise oyundan 30 saniyelik yarım bir tanıtım videosu sızdı. Eric Wong ismindeki ışıklandırma ve video uzmanının ismi altında Thief 4 için yaptıklarından ufak bir kısmına tanık oluyoruz. Umarız en kısa zamanda videonun orijinalini izleme şansı bulabiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
thief xbox 360 ps3 pc eidos Thief 4
Limbo Yapımcılarının Yeni Projesinden İlk Görüntü Nintendo: "Sony ve Microsoft'a Yetişemeyiz"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

siberarmi

25.6.2012 17:41:05

+1
Su oku, yosun oku olsun bana yeter :) Görülmeden bitirmiştim 3 oyunuda, bu da aynı sonu paylaşacak

musAKka

14.6.2012 18:40:41

0
Oynanış yeni nesil oyuncular için basitleşmediği sürece Garrett'a kapım her zaman açık.

BSC Misafiri

14.6.2012 15:29:52

0
Oyunu hiç oynamadım ama kapaktaki logoyu görünce The Thing diye bir oyun vardı bundan yıllar önce çıktı. O geldi be aklıma. Remake bi oyunu yapılsa keşke..

Repercussion

14.6.2012 12:58:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: Campo Thief 2 gibi olursa mükemmel olur ama yapımcısı Biz Thief'i daha çok yeni bir oyunmuş gibi algılayarak hareket ediyor, aynı zamanda temelinde oyuncuya kendini sevdiren yapısını koruyarak bir oyun ortaya çıkarmak için çabalıyoruz.Dediğinde şüphelenmeye başladım artık bildiğimiz Thief olmayacakmı diye sordum kendine.İnşallah seriyi çizgisinden kaydırmazlar.
Sanmam. Yani Deus Ex'te de kendilerine has dinamikler yerleştirmişlerdi oyuna ama özünü korumuşlardı. Bu da öyle olacaktır.

vergosa

14.6.2012 12:23:03

-6
Yine mi ok?

Walter Hartwell White

14.6.2012 12:10:04

0
Thief 2 gibi olursa mükemmel olur ama yapımcısı Biz Thief'i daha çok yeni bir oyunmuş gibi algılayarak hareket ediyor, aynı zamanda temelinde oyuncuya kendini sevdiren yapısını koruyarak bir oyun ortaya çıkarmak için çabalıyoruz.Dediğinde şüphelenmeye başladım artık bildiğimiz Thief olmayacakmı diye sordum kendine.İnşallah seriyi çizgisinden kaydırmazlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thief ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız