Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thegamecompany: Oyuncular Aptal Değil

Journey ilginç tasarımı ile yepyeni bir deneyim sunma amacında

      Playstation Network için Flower adlı ilginç yapımın yanı sıra Journey'i hazırlayan Thegamecompany'den Kellee Santiago, PS3'ün oyuncu kitlesini övdü ve endüstrinin benzer oyunlar sunarak bazen oyuncuların zekasını küçümsediğini söyledi.

     Oyuncuların aptal olmadığını ve kendilerinin oyunculara aptallarmış gibi davranmamaları gerektiğini söyleyen Santiago, "hardcore" ve "intelligent" (kültürlü, akıllı gibi anlamları var) olarak adlandırılan kitle arasında doğrudan bir ayrımın olmadığını vurguluyor.
 
      Playstation Network'te başarılı olduklarını ve bu kitle ile sürekli iletişim halinde bulunduklarını belirten Santiago; bu kitlenin herşeyi oynamaya açık olan, oyunlar hakkında okuyan, oyunlarla ilgili edebi bir şekilde tartışan ve yeni deneyimlere açık olan bir kitle olduğunu söylüyor.
 
     Aslında Thegamecompany bir konuda çok haklı. Gerçekten araştıran ve oyun dünyası hakkında ciddi bilgi sahibi olan oyuncular kendilerini "hardcore" vb sınıflandırlamara sokmuyor. Bunun nedeni ise çok basit, çünkü kaliteli her oyun bir oyuncunun kendi zevkine uymuyor olsa bile saygı duyulmayı hak ediyordur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 flOw flower psn ps3 journey thatgamecompany
Deus EX: HR'ın Yeni DLC'leri Steam'de Satışta MGS HD Collection'da "Snake vs. Monkey" Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.9.2011 15:45:24

0
Thegamecompany değil thatgamecompany...

Zoginet

29.9.2011 15:25:27

+1
Wayward Son kesinlikle katılıyorum :)

Wayward Son

29.9.2011 15:11:33

+3
''Git sen Mario'' oyna lafı bildiğin KIROLUK zaten :)

Zoginet

29.9.2011 15:04:01

+1
Kendini hardcore oyuncu sananlar bu tarz oyunlara direk " Aga bu grafikler ne böyle ya super mario gibi oynamam ben bunu miss gibi Cod var onu oynarım " Gibi saçma sapan yorumlar yapıp kendilerini belli ediolar. Halbuki otursa bir braid , super mario , machinarium veya limbo oynasa çok daha iyi olduğunu anlayacaktır ama nerdeee. Gerçi oynasa bile o zeka ile oyunları çözemez tıkanıp kalır :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Journey
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız