Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Wonderful 101: Remastered Kickstarter Kampanyası İki Milyon Doları Aştı

 
Platinum Games'in Ağustos 2013'te Wii U için çıkan The Wonderful 101'in remastered versiyonu için başlattığı Kickstarter kampanyası 2 milyon dolar fon miktarını aştı.
 
İki milyon dolar barajının aşılmasıyla birlikte, Luka'nın oynanabilir olacağı bağımsız iki boyutlu side scrolling oyununun ikinci bölümü The Wonderful 101: Remastered'a eklenecek.
 
Bundan sonraki hedefler 2.25 milyon dolarda “The Won-Stoppable Wonderful 100” ve “Tables Turn” şarkılarının orkestra eşliğinde yeniden kaydedilmesi ve 2.5 milyon dolarda yeni dil seçeneklerinin eklenmesi.

Kickstarter kampanyasının sonlanmasına 48 saatten az bir süre kaldı ve bu son iki hedefin gerçekleşme ihtimalleri biraz düşük.
 
The Wonderful 101: Remastered 19 Mayıs'ta Kuzey Amerika'da, 22 Mayıs'ta Avrupa'da ve 11 Haziran'da Japonya'da PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Wonderful 101: Remastered Platinum Games PS4 Switch PC
Zombie Army Trilogy 31 Mart'ta Switch'e Geliyor Nioh 2'nin TV Reklam Videosu Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wonderful 101: Remastered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız