Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher'ın İkinci Çizgi Romanı Gelecek Yıl Çıkacak


     Aslen romandan uyarlama bir seri olarak karşımıza çıkan The Witcher serisi, CD Projekt ve Dark Horse ortaklığında ikinci bir çizgi romana ev sahipliği yapacak.
 
    Partnerliklerini yenileyen firmalar,  Paul Tobin tarafından yazılan ve Joe Querio tarafından çizilen ikinci çizgi roman serisini, New York Comic-Con'da duyurdular. Direkt olarak oyunlarda geçen olayları konu alacak olan çizgi romanın adı da şimdiden belli: Fox Children. Nisan ayında çıkacağı duyurulan çizgi roman için net bir tarih şu an için verilmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg comic dark horse second series
Deus Ex: Human Revolution'un Türkçe Yaması Nihayet Çıktı Nidhogg Önümüzdeki Hafta PS4 ve Vita'ya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.10.2014 15:29:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: rkursada "Aslen çizgiromandan çıkan bir seri" değildir The Witcher serisi. Andzej Sapkowski nin "romanlarıdan" uyarlanmıştır. Seriye ait tek çizgi roman 5 li olarak bu sene çıktı. Sadece ikinci çizgi romanını çıkaracaklar. Çizgiroman serisi falan değildir The Witcher yani.
zaten romandan uyarlama yazılmış :)

rkursada

12.10.2014 17:44:26

+1
"Aslen çizgiromandan çıkan bir seri" değildir The Witcher serisi. Andzej Sapkowski nin "romanlarıdan" uyarlanmıştır. Seriye ait tek çizgi roman 5 li olarak bu sene çıktı. Sadece ikinci çizgi romanını çıkaracaklar. Çizgiroman serisi falan değildir The Witcher yani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız