Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Serisi 10 Yaşında

 
   CD Projekt Red'in The Witcher serisi bugün 10 yaşında.
 
 
   Andrzej Sapkowski'nin romanlarını temel alan The Witcher serisinin ilk oyunu 26 Ekim 2007'de PC için çıkmıştı.

   Ardından ikinci oyun The Witcher 2: Assassins of Kings 17 Mayıs 2011'de PC ve Xbox 360 için, son olarak The Witcher 3: Wild Hunt ise 19 Mayıs 2015'te PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.
 
   CD Projekt Red, geçtiğimiz ayın başlarında The Witcher video oyunu serisinin 10. yıldönümünü şerefine etkileyici bir video paylaşmıştı. Daha önce izlemeyenler videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilir. 
 
 
   Çeviri M. İhsan Tatari,
 
   "Kahretsin, görüşmeyeli çok uzun zaman oldu. Beni bilirsin, bir yere yerleşmekte oldukça zorlanırım. Ama… Regis yaşlandığımı söylüyor. Hah! Arada sırada uğrayıp Triss için bazı otlar getiriyor. Hiç görmediğim türde şeyler… Yennefer’ı da alıp laboratuvara kapanıyorlar ve bütün gün bir şeyler kaynatıp duruyorlar. Onları rahatsız etmeye cesaret edemiyorum.

   Şikâyet ettiğim falan yok. Böylece bizim çocuklara kontratları için yardım edecek vakit bulabiliyorum. Yine de… Sadece yakınlardaki işleri alıyorlarmış gibi düşünmeden edemiyorum. Lambert artık burada yaşıyor sayılır.

   Dediğim gibi, kolay kolay yerimde duramam ama… İşler burada gayet iyi, biliyor musun? Ben de iyiyim. Gwent oynuyor, şarap içiyor, bazı geceler Annarietta’nın bağlarından üzüm aşırıyoruz. Vesemir bundan bilhassa keyif alırdı.

   Seninle pek çok badire atlattık. Aslına bakarsan beni herkesten daha iyi tanıyorsun. Eğer sen olmasaydın burada olamazdım. Her şey için teşekkürler. Ve şunu bil ki hepimiz seni çok özlüyoruz eski dostum.

   O yüzden, bugün benim doğum günüm olabilir ama ben senin şerefine kadeh kaldırmayı tercih ediyorum. Anlat bakalım, görüşmeyeli neler yapıyorsun?"

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PCGamesN the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Xbox Live Gold Kasım 2017 Ücretsiz Oyunları Duyuruldu Steam Cadılar Bayramı İndirimi Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

F355 Challenge

28.10.2017 00:03:31

0
Witcher 3 oynadığım yüzlerce belki binlerce oyunun arasında en iyisiydi. İlk oyunu çok sevmemiştim ama ikinci oyun da inanılmaz iyiydi. Böyle bir serinin bitmesini istemez kimse ama CDPR bazıları gibi hikayeyi sündürüp oyuncuları sömürecek bir firma değil, en fazla spin-off gelir bundan sonra, ya da küçük bir ihtimal üçüncü oyunun sonlarından birini baz alıp malum hanımefendi ile yola devam edeceğimiz bir oyun gelebilir.

Sgt.Panda

27.10.2017 17:19:19

0
The Witcher 4 gelecek zaten, "seriyi böyle bırakmak fanlara haksızlık olur" demişti CDPR. Ancak 3. oyun ile Geralt'ın hikayesi bitti maalesef... Artık 4. oyunun ana karakteri kim olur bilmiyorum, belki Vesemir, Lambert gibi karakterlerden biri olarak yan oyun çıkarılabilir ancak CDPR'dan beklemiyorum bunu açıkçası. Yine de, Geralt için muhteşem bir veda oldu bu video, daha iyisini başka bir firmanın yapabileceğini hiç sanmıyorum.

veterangamer

27.10.2017 16:37:17

0
Eninde sonunda bir witcher 4 gelecek rahat olun. Cyberpunk 2077 sadece geçici bir heves bir kaçamak gibi..Bu kaçamaktan sonra asıl yuvalarına yani kaer morhen e geri dönecekler..Tahmini çıkış tarihi ise 2021-2022 gibi olacaktır..

VitalyScherbo

27.10.2017 13:53:29

0
Bu kadar da yaralama bizi CDPR... Başka Witcher oyunu gelmeyecek dedin, bir de böyle bir video yapıyorsun...

BSC Misafiri

27.10.2017 09:16:02

0
Müthiş bir veda..

Nikomer

26.10.2017 21:45:43

+2
Hangi oyun yapımcısı böyle bir teşekkür etme şekli yapmış daha önce söyleyin he! söyleyin ! Hayır ağlamıyorum, gözüme griffin kaçtı :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız