Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher: Nightmare of the Wolf Filmi Listelendi

 
1 ay önce Netflix'in The Witcher'ın dizisi yayınlandı ve güzel bir başarı elde etti. Dizi yayınlanmadan önce de The Witcher'ın animasyonunun yapıldığına dair söylentiler çıkmıştı. Şimdi ise The Witcher: Nightmare of the Wolf isimli bir film Writers Guild of America'da listelendi.
 
Redanian Intelligence'ın raporuna göre The Witcher: Nightmare of the Wolf isimli bir film gelecek ve yazarı da Beau DeMayo olacak. Beau DeMayo daha önce The Witcher dizisinin üçüncü bölümünün senaryosunu yazmıştı. Daha öncesinde ise The Originals isimli dizide senaristlik yapmıştı.
 
Resmi bir açıklama henüz yapılmasa da The Witcher: Nightmare of the Wolf büyük ihtimalle bir animasyon filmi olacak. Bu konuda da daha önce söylentiler çıkmıştı ve birinci sezon ile ikinci sezonun arasındaki olayları konu alacağı söylenmişti. 
 
Eğer bilgiler doğru ise yakın zamanda resmi bir açıklama yapılacaktır. Dizinin ikinci sezonu ise 2021 yılında yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv The Witcher: Nightmare of the Wolf animasyon film
PlayerUnknown's Battlegrounds'ın Yeni Haritası Karakin PC için Yayınlandı PlayStation Store'da ‘Tamamen Dijital’ İndirimleri Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrebdt

22.1.2020 20:54:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: speddy12 Witcher gittikçe popüler kültür öğesi haline gelmeye başladı hoş degil.
Evet Game of Thrones gibi maden büyük bütçeli daha uzun süreli yoğunlaşılmış bir yapım olsaydı bari.Bugünleri bekliyodum ama bu şekilde tanınması da hoşuma gitmedi.Neyse dizinin yapım şekli en azından bir nebze her insana hitap etme olayının önüne geçiyor.

BSC Misafiri

22.1.2020 16:15:59

0
Witcher zaten polonyada popülerde posta pulu bile yapmışlar adamlar bunlarla uğraşaklarına yeni bir oyun yapsalar daha iyi

speddy12

22.1.2020 15:32:11

+2
Witcher gittikçe popüler kültür öğesi haline gelmeye başladı hoş degil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız