Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Dizisinin 2. Fragmanının Yayın Tarihi Açıklandı

 
CD Projekt Red firmasıyla ünlenen aslında Andrzej Sapkowski'nin Fantastik Edebiyat Serisi olan The Witcher'ın ikinci fragmanının yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz aylarda ilk fragmanı yayınlanan ve Witcher hayranlarını ikiye bölen dizinin hala bir yayın tarihi belli değil. 
 
Yıl sonunda yayınlanması beklenen dizinin ikinci fragmanı 21 Ekim'de Lucca Comics and Games etkinliğinde yayınlanacağı açıklandı. Resmi bir bilgi olmasa da ikinci fragmanla birlikte dizinin yayın tarihini de öğreneceğimizi düşünüyoruz.
 
Geralt of Rivia rolünde Henry Cavill'i göreceğimiz yapım, oyunlardan öncesini yani kitaplardaki hikayeyi konu alacak. Daha öncesinde yaptığımız haberlerde dizinin yayın tarihinin yanlışlıkla açıklandığını sizlere bildirmiştik ancak bu durum hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Söylentilere göre dizi Aralık ayında Netflix'te yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Horizon Zero Dawn 2, PlayStation 5'in Çıkış Oyunlarından Olabilir Death Stranding'in Yaş Sınırı Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

pislik77

9.10.2019 10:36:02

0
oyununu oynuyorum bu henry yüzünden witcher dizisinden soğuyorum mimikleri bakışları yani oyunculuğu süperman üzerine kurulmuş bunun, nasıl bakarsanız bakın witcheri değil supermanı görüyorsunuz keşke oyuna başlamasaydım da diziyi bitirip öyle oyuna başlasaydım be :(((

JackTim

9.10.2019 08:40:56

0
Ortalama bir dizi olsun yeter valla hiç bir beklentimiz kalmadı doğrusu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız