Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'ün Xbox One Paketleri Duyuruldu


    Mayıs ayında çıkacak olan The Witcher 3 için Microsoft ile CD Projekt arasında bir anlaşma ortaya çıktı. The Witcher 3'ün Xbox One paketleri duyuruldu. Standart fiyattan satışa çıkacak olan The Witcher 3'ün hem Kinect'in olduğu, hem de olmadığı ayrı ayrı paketleri bulunacak. Paket görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Metro Redux'un Satışları 1.5 Milyonu Geçti Xbox Patronundan Sony'e Bloodborne Tebriği
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

atsuma

15.4.2015 18:13:20

0
Arkadaşım. Gizli saklı birşey yok ki.cdprojekt ile Microsoft Witcher 3 tanıtımı kapsamında anlaşma yaptı. Nvidia ile de.e3 gamescon Fuarlarında ps4 de gördün mü görüntü. Nvidia ile de teknoloji anlaşması yapıldı. Nvidia hair works teknolojisi ni kullanıyor oyun.

hasretbitmez

15.4.2015 18:06:53

0
Süper bir haber .

BSC Misafiri

15.4.2015 17:15:00

+1
Artık işler cok karıştı. Oyun sektörünün bu hali inanılmaz samimiyetsiz birşeye dönüştü. Kendimi kapitalizmin eline bırakıyorum. Kimsenin oyuncuları düşündüğünü zannetmiyorum. Herşey ziyadesiyle para için. O yüzden sağlam bir strateji ile alışveriş yapılmalı. Yoksa hesplangi zaman servetlerin oyun sektörüne yatirildigini görmek hepimizi üzecek maalesef.

necrospiritus

15.4.2015 16:58:09

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Platform kayırmıyoruz diyen CD Projekt'in M$ (ve nvidia) yalakalığı yapmasını yakıştıramıyorum
Arkadaşım alt tarafı hem xbox hem witcher almak isteyenlere bir paket yapmışlar bunda bir şey yokki kayırma dediğini "sadece" xbox a özgü içerik çıkarmaktır.

BSC Misafiri

15.4.2015 16:33:06

-3
Platform kayırmıyoruz diyen CD Projekt'in M$ (ve nvidia) yalakalığı yapmasını yakıştıramıyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız