Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'e Henry Cavill Modu

 
Andrzej Sapkowski'nin The Witcher adlı kitap serisinden uyarlanan, şu ana kadar üç oyunu çıkan yine aynı isimli The Witcher, çoğu oyun severin kalbinde önemli bir yere sahip. CD Projekt Red adlı oyun firmasının da bu durumda büyük bir katkısı var. 2015 yılında çıkan son oyunundan beri insanların tekrar tekrar oynamaya devam ettiği The Witcher oyununun bildiğiniz gibi dizisi geliyor. Netflix tarafından yapılan bu dizi ana karakter Geralt'ın koyunlara göre daha genç halini anlatacak.Oyuncu seçimleriyle oldukça eleştirilen The Witcher dizisinde belki de herkesin kabul edebildiği tek oyuncu vardı. Geralt'ı oynayacak olan oyuncu Henry Cavill.
 
Mod yapan The Witcher hayranlarından biri de bu şekilde düşünmüş olacak ki The Witcher 3 için Geralt'ın suratını Henry Cavill'e benzeten bir mod yapmış. Moda güncelleme getirmeye devam edeceğini söyleyen mod sahibinin sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Dota 2 The International 2019 Turnuvasının Grupları Belli Oldu! Spelunky 2 Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.8.2019 15:36:47

0
Emeğe saygı göstermelisiniz biraz bence. Sonuçta bunu yapan kişi bir amatör ve zamanla daha da güncelleyeceğini de belirtmiş. Bence gayet güzel olmuş.

BSC Misafiri

15.8.2019 15:59:49

0
hani derler ya bir şeyin orjinali eğer güzel ise ve iyi ise hiç karışma bırak öyle kalsın tamda onu anlatan bir durum olmuş

Settlers

15.8.2019 12:23:31

0
Hani bir laf vardır. Çok afedersiniz, ..... kaş göz çizsem daha güzel olur diye. :D

skullomania

15.8.2019 10:27:40

0
Alakasız olmuş. Tilki gibi surat yapmış.

BSC Misafiri

15.8.2019 04:45:56

+2
Aahahahha büsküvüt Çocuğu Geralt olmuş bu :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız