Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3: Wild Hunt'ın Karakter Modellemeleri Çok Çeşitli


    2015'in en çok beklenen yapımları arasında yer alan The Witcher 3: Wild Hunt'ın oldukça derin bir oynanış sunacağı su götürmez bir gerçek. Gün içerisinde CD Projekt Red ekibinden bir çalışanın Google Drive hesabı hacklendi ve oyun hakkında pek çok konsept tasarım sızdırıldı. Bu dosyalar oyunun sonu hakkında can sıkıcı bilgiler içeriyor. Bu yüzden bunları sizlerle  paylaşmayacağız fakat spoiler içermeyen ilginç bilgilere gelin bir göz atalım. 
 
     Oyunun beş ana bölümden oluşacağı kesinleşti: Başlangıç bölümü,  Skellige,  Novigrad ve No Man’s Land. Beşinci bölüm ise eski oyunlarda karşımıza çıkan bir yer olacak.
 
     Bunun yanında sızdırılan dosyalar oyunda yer alacak NPC'ler hakkında da bilgi sahibi olmamızı sağladı. Dosyalardaki rakamlara göre oyunda pek çok sayıda farklı NPC modellemeleriyle karşılaşacağız.
 
     The Witcher 3: Wild Hunt'da 34 farklı birincil NPC, 61 farklı ikincil NPC modellemesi bulunacak. Oyunda karşımıza 64 farklı canavar modeli çıkarken oyunda toplam 174 adet şarkı bulunacak.
  
     The Witcher 3: Wild Hunt'ın 24 Şubat'ta çıkacağını göz önüne alırsak oyunun daha geliştirilme aşamasında olduğunu bu yüzden de bu rakamların değişebileceğini hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Sunset Overdrive'da Oluşturabileceğiniz Karakterlerle Tanışın! Destiny'nin PlayStation'a Özel İçerikleri 2015 Sonbaharına Kadar Xbox'a Gelmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

27.6.2014 12:45:57

+1
hackleme olayı gerceken uzucu olmus ne ıstıyorsunuz arkadas oyundan derdınız nedır

BSC Misafiri

23.6.2014 19:49:32

0
Beyler konuyu nerelere getirmişsiniz. Arapça'da , Türkçe'de ve diğer dillerde olsun. Her lisânın farklı güzelliği vardır. Çatışmaya lüzum yok. Her oyun bence çıktığı bölgenin dillerini desteklemeli. Böylece o coğrafyanın insanlarının o oyuna bakışı daha olumlu olur.

jumong88

23.6.2014 17:52:44

-1
quote:

Orijinalden alıntı: turgut89 <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Grimmjow<br><br>2015 yılının en baba oyunu olacaktır. Ama türkçe değil nalet olsun.<br><br>Ya hala sinirliyim bu konuda nasıl böyle bir şaheser türkçe çıkamaz. Elin arap dilini koyarlar biz yokuz.<br><br>Evet orjinal almıyoruz pek ama bu kadarda olmaz ya. Oyunda herdeyse her ülkenin dili var.<br><br>Biri çıkıp para toplayalım desin firmaya rüşvetmi verek napalım yada özel bir gruba parasıyla çevirtelim şu oyunu lütfen. Benden 20 dolar çıkar bu iş için. :D</blockquote><br><br>Kahkaha attım bu yorumu okuyunca... O elin "Arap" dilinin tarihine bir bak önce, ondan sonra o çok güzide Türkçemizde kaç tane Arapça, kaç tane Farsça, kaç tane Latince kelime var git bir araştır... Zaten mevzu hangi dilin hangisinden üstün olduğunu tartışmak değil ama "elin Arap dili" diye sanki Türkçe dünyada 100 ülkede konuşuluyor, bilmem kaç milyar insanın ortak anlaşma dili de Arapça 1930'larda ortaya çıkmış bir dil gibi olmuş, kısaca olmamış.
Arap hayranı was here

Grimmjow

23.6.2014 17:46:41

-2
Aha şimdide arap tarihine el atmış biri. Bende senin yorumuna kahkaha attım dostum. Elin arapları demekte ki amaç oyun dünyasında nerede bu arap dili konuşan ülkeler. Bu oyun arapça gelecekse iyi sattığından değil petrol zengini arapça konuşan katar emirliği gibi devletler sayesinde. Para konuşuyor yine. Yahu herşeyi dine vurmayın ne art niyetlisiniz. Bu arada ben türküm dilim 100 yıllıkmış değilmiş. Bunu kafaya takmam veya karşılaştırma yapmam.

turgut89

23.6.2014 17:26:45

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow 2015 yılının en baba oyunu olacaktır. Ama türkçe değil nalet olsun.

Ya hala sinirliyim bu konuda nasıl böyle bir şaheser türkçe çıkamaz. Elin arap dilini koyarlar biz yokuz.

Evet orjinal almıyoruz pek ama bu kadarda olmaz ya. Oyunda herdeyse her ülkenin dili var.

Biri çıkıp para toplayalım desin firmaya rüşvetmi verek napalım yada özel bir gruba parasıyla çevirtelim şu oyunu lütfen. Benden 20 dolar çıkar bu iş için. :D
Kahkaha attım bu yorumu okuyunca... O elin "Arap" dilinin tarihine bir bak önce, ondan sonra o çok güzide Türkçemizde kaç tane Arapça, kaç tane Farsça, kaç tane Latince kelime var git bir araştır... Zaten mevzu hangi dilin hangisinden üstün olduğunu tartışmak değil ama "elin Arap dili" diye sanki Türkçe dünyada 100 ülkede konuşuluyor, bilmem kaç milyar insanın ortak anlaşma dili de Arapça 1930'larda ortaya çıkmış bir dil gibi olmuş, kısaca olmamış.

HayvanGenli

23.6.2014 16:13:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Amaç araplar ile dalga geçmek değil ki. Herşeyi yanlış allayıp bunu din gözüyle bakmakta moda oldu yahu.

Oradaki dediğim bizim kadar oyun oynayan senin gözünle islam dinini benimsemiş bir ülke varken en saçma ülkeleri bile eklemişler. Şimdi daha iyi anlamışsındır.
Amacından bahsetmedim zaten dini konup edip de tartısma acacak modacılardan degilim. Sadece diyorum ki kelimelerini daha seçici kullan.Yoksa dediğin gibi türkçeyi eklememeleri beni de rahatsız etmedi değil.

Grimmjow

23.6.2014 16:05:54

-2
Amaç araplar ile dalga geçmek değil ki. Herşeyi yanlış allayıp bunu din gözüyle bakmakta moda oldu yahu. Oradaki dediğim bizim kadar oyun oynayan senin gözünle islam dinini benimsemiş bir ülke varken en saçma ülkeleri bile eklemişler. Şimdi daha iyi anlamışsındır.

HayvanGenli

23.6.2014 15:58:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow 2015 yılının en baba oyunu olacaktır. Ama türkçe değil nalet olsun.

Ya hala sinirliyim bu konuda nasıl böyle bir şaheser türkçe çıkamaz. Elin arap dilini koyarlar biz yokuz.

Evet orjinal almıyoruz pek ama bu kadarda olmaz ya. Oyunda herdeyse her ülkenin dili var.

Biri çıkıp para toplayalım desin firmaya rüşvetmi verek napalım yada özel bir gruba parasıyla çevirtelim şu oyunu lütfen. Benden 20 dolar çıkar bu iş için. :D
Senin elin arap dili dediğin İslam dininin dili, bu konuda eleştiri yapacaksan kelimelerini dikkatli seçmeni tavsiye ederim !!!

Grimmjow

23.6.2014 15:45:07

-2
2015 yılının en baba oyunu olacaktır. Ama türkçe değil nalet olsun. Ya hala sinirliyim bu konuda nasıl böyle bir şaheser türkçe çıkamaz. Elin arap dilini koyarlar biz yokuz. Evet orjinal almıyoruz pek ama bu kadarda olmaz ya. Oyunda herdeyse her ülkenin dili var. Biri çıkıp para toplayalım desin firmaya rüşvetmi verek napalım yada özel bir gruba parasıyla çevirtelim şu oyunu lütfen. Benden 20 dolar çıkar bu iş için. :D

HayvanGenli

23.6.2014 15:11:49

0
Oyunun müzikleri zaten mükemmel ötesi (Vgx trailer daki müzik zaten muazzam), üstüne oynanış çeşitliliği, grafikleri, senaryosu vs.. Abi bi oyunda baska ne isteyebilirsin ki her seyle tamam bu oyun.

Master_Evil

23.6.2014 12:12:48

+1
oyunun müzeikleri çok sağlam olacak ara ara trailer açıp dinliyorum

ArcosS3

23.6.2014 11:56:51

0
No Man's Land'i CoD: Ghosts'tan çarpmışlar. Şaka maka bu oyun güzel olucak.

luffy54

23.6.2014 11:11:51

0
hay anasnı be en çok beklediğim oyun bu ama dire spoyu alacam :D

altunuz

23.6.2014 10:21:41

0
Game is playable on PC and with saves we can have full playthrough without permanent blockers. It is possible to launch the game on Xbox One and PS4. There can be some blocking issues that can prevent player from completing the game. Performance platforms for PC will be defined. Streaming system is functional, yet may be missing gameplay side features and will require optimization and bugfixing. Bundling mechanism will be in place but assets in bundle will not be fully optimized. New debug pages framework should be in place and working. Test framework should be integrated and working. All physics related features should be implemented (including APEX Cloth and APEX Destruction) All audio related features should be implemented. Fur technology on PC should be implemented and you should be able to switch it on and off. Umbra should be fully integrated and working. Scaleform GFx and Video should be integrated and working. SpeedTree should be fully integrated and functional. Streaming install will not be supported yet. SmartGlass will not be supported yet. Kinect will not be supported yet. Şurda bir-iki şeyde ben yazayım.

halflıfe

23.6.2014 10:15:09

0
ben bu oyunun en çok pc de ki sistem gereksinimlerini merak ediyorum bu kadar içerik ve güzel grafikte bir de istermisiniz dead rising 3 den daha az sistem gereksinimi istersiniz

harikaerif

23.6.2014 09:17:56

+1
HACKLENEN DOSYALAR BURDA : https://mega.co.nz/#!WNJHAaIB!cZM4AX9jeX_pNU67WU3OCiKA4_spsweEr7nv600cAXE bunu paylaşmam yasal mı değil mi bilmiyorum. Eğer yasal değilse yorumumu silsinler. Dosya ingilizce ! Ayrıca spoiler istemeyen indirmesin. Ayrıca oyun şuan pc'de ana hikayesi bitirilebilecek şeklindeymiş. Konsollarda ise ana hikayeyi bitirmenizi engelleyen hatalar varmış. Denizde balıklardan başka yaratıklarla da etkileşime girebilecekmişiz. (Belki de gemi savaşları veya köpekbalıkları).

necrospiritus

23.6.2014 08:20:13

+1
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanRita
alıntı:

Orijinalden alıntı: altunuz

Bilgiler için sağolun ama kaynağı eklerseniz çok iyi olur.


Kardeş haberi oku geç napıcaksın kaynağını, İngilizcen varda orjinal mi okucaksın. Allah Allah.
Yeap!

KaptanRita

23.6.2014 07:25:57

-3
quote:

Orijinalden alıntı: altunuz Bilgiler için sağolun ama kaynağı eklerseniz çok iyi olur.
Kardeş haberi oku geç napıcaksın kaynağını, İngilizcen varda orjinal mi okucaksın. Allah Allah.

altunuz

23.6.2014 03:06:04

+1
Bilgiler için sağolun ama kaynağı eklerseniz çok iyi olur.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız