Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The War Z Hilecileri Bir Sunucuya Kapatılacak

 
   Her online odaklı oyunda olduğu gibi The War Z'nin de en büyük sıkıntılarından birisi hileciler. Oyunun yapımcısı Hammerpoint Interactive, resmi forumda yayınladıkları son haberda bu hileci tayfası için yapacakları uygulamayı oyuncularla paylaştı.
 
   Buna göre hileciler oyundan banlanmayacak ve ayrı bir sunucuya taşınacak. Pek çok yapımcı hileye engel olmak için  testçiler tutarak özel sunucularda yaptıkları çalışmalarla hileye karşı nasıl önlem almaları gerektiğine dair deneyler yapar ancak Hammerpoint bunu testçilerle değil de bizzat hilecilerin kendileriyle denemek istiyor. Hileciler özel sunucularda birbirlerini hünerlerini sergilerken, Hammerpoint de ücretsiz olarak testçileri üzerindeki deney sonuçlarını oyunun geliştirme aşamasında kullanacak.
 
   Bazı oyuncular, hilecilerin banlanmaması hatta özel sunucularda oynamaya devam etmesine tepki gösterse de ilginç bir fikre benziyor. Benzer uygulamayı daha önce Rockstar da gerçekleştirmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 the war z arma II dayz day z modu zombi shooter mmo survivor horror pvp pvz pc 2012
Hayran Yapımı Dead Space Live Action Videosu! WoW 5.3 Yamasıyla Blood in the Snow Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RmznCkrr

20.4.2013 23:14:45

0
Hayır oyunu hacklenmeden once aldım ama heralde oyundaki hacklenmeden dolayı butun hesaplara 1000 ile 1500 arasi gc hediye etmısler ama kredi kartıyla aldıgıma cok mu cok pişman oldum almaz olaydım

BSC Misafiri

20.4.2013 09:27:45

0
Üyeliği anldıgın günde 1500gc geldiyse hackların bi alakası yoktur seninde dediğin gibi birkaç gün sonra hack olayı çıktı dedin,siz üyelik alırken gözden kaçırdığınız bi hata yapmış olabilirsiniz veya size verilen üyelikte bi sorun vardır ki normal olarak hesap açan birilerine en düşük kademe üyelikte tabikide hediye olarak 650 gc geldiğini bilirim.Ama sizin iş çok garip bazı arkadaşlarım 50$ hesap alıyolar legend olamıyorlar onun gibi mesela.En güvenli yol bence sms ile alım yapmaktan geçiyo zaten bu War z bunada olanak sağlıyo her türlü ödeme şeçeneği var.Fakat sen kredi kartığla alıyosun üstelik arkadaşınkinden,bu kadar kolay ödeme seçenekleri varken böyle yapmak ne biliyim sizin bileceğiniz iş.Sonuç olarak gm,og artık yetkili kişiler kimse görüşün veya war z forumuna bi yazın hemen el atarlar konuya.

RmznCkrr

19.4.2013 19:20:47

0
Oyunla alakalı bişe sorucam. Ben oyunu kredi kartıyla aldım ve bi kaç gun sonra hacklenme olayı cıktı ve kredı kartı benım uzerıme degıl arkadasımın uzerıneydı vede endışeliyim.Hesabımada 1500 gc geldı.En düşük olan üyelıkten satın aldım ona rağmen 1500 gc geldi.Endişelenmemde haklı mıyım yoksa herhangi bişe yapmalı mıyım ? (Anlaşılır güzel bişeler söylersenız sevinirim

BSC Misafiri

19.4.2013 18:01:44

0
ben 1 hafta önce ban yedim sizce hesap açılırmı??

BSC Misafiri

15.4.2013 15:45:44

0
Belli oluyo program kırıyosun.program yazarı helal allah biliir sen daahaa yazılımla programın arsındaki farkı bile bilmiyosundur.

BSC Misafiri

15.4.2013 13:58:59

-1
Ben program yazarıyım ne olursa olsun her oyunu kırabiliyorum, binlerce dolar kazanıyo hammerpoint 15 warz için alıyo binlerce oyuncu var ve bi türlü hackshield gibi program satın alamıyolar, gerçi ne olursa olsun kırabiliyorum ama en iyi koruma diye bişey yok... bu oyunun önü çok açık...güvenlik ne kadar fazla okadar iyi çünkü ne level kasıyosunuz ne başka bişi tek kural hayatta kal...bukadar basit

alemburda34

15.4.2013 12:15:19

0
iyi bu sayede hileciler kendilerinide geliştirecek sonuçta bir hileci ban yemez ise kullandığı hileyi geliştirme imkanı bulur ve bunu forumlarda paylaşırsa yaygınlaşır teşvik var resmen !

0rka

15.4.2013 11:41:07

-3
ne yaparlarsa yapsınlar bu oyundan bir cacık olmaz. Tamam her online oyunda hile var da hile kullanan arkadaşlar varsa burdan yazabilir oyunda ne kadar çok hileci olduğunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Infestation: Survivor Stories
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız