Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Vanishing of Ethan Carter, Yeni Nesil Konsollar için Düşünülüyor


      Yeni nesil konsollar, son dönemlerde oyun dünyası üzerinde büyük etkisi olan bağımsız yapımları bünyesine çekmek için ayrı bir çaba gösteriyor. Geliştirici ekibin yaptığı açıklamaya göre yaklaşık olarak Eylül ayında çıkacak olan The Vanishing of Ethan Carter adlı bağımsız yapım için de aynı ilginin gösterildiğini söyleyebiliriz.
 
      Oyunun yaratıcısı Adrian Chmielarz, The Vanishing of Ethan Carter'ın konsollara gelmesi için Sony ve Microsoft ile görüşme halinde olduğunu belirtti. Chimielarz, hem Sony'nin hem Microsoft'un çalışmak için oldukça uygun olduğunu ve oyunun yeni nesil konsollar için çıkmasının mümkün olduğunu söyledi.
 
     Bahsi geçen oyunu anlatmak gerekirse The Vanishing of Ethan Carter'da kayıp bir çocuğu araştıran ilginç bir dedektifi yöneteceğiz. Suç mahalini tekrar canlandırmak gibi doğaüstü bir güce sahip olan bu dedektif, kaybolan çocuğun peşinden giderken kendini dağlık bir alanda buluyor. Karakterimiz, bu huzur veren dağlık alanı keşfettikçe parçalanmış cesetlerle karşılaşıyor ve hikaye daha da karmaşık bir hal alıyor.
 
     Ayrıca yapımcı ekip The Astronauts, oyunun yaklaşık olarak 4 ay sonra yani Eylül ayında çıkacağını oyuncularla paylaştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net Weird Fiction Horror The Vanishing of Ethan Carter the astronauts adventure dedektiflik unreal engine 3 korku oyunu
Blizzard, Starcraft 2 için Hile Geliştiren Programcılara Dava Açtı Q.U.B.E'un Director's Cut Sürümü Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

22.5.2014 17:05:52

0
cıkınca fırsatımız olursa denerız

BSC Misafiri

22.5.2014 12:36:58

0
bildiğin 'şener şen' ve 'av mevsimi' filmi bu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Vanishing of Ethan Carter
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız