Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Surge ‘Combat’ Fragmanı

 
   Focus Home Interactive ve daha öncesinde Lords of the Fallen'ı geliştirmiş olan Deck13 Interactive bilim kurgu aksiyon rol yapma oyunu The Surge için yeni bir tanıtım videosu paylaştı. Bu iki dakika civarındaki videoda ise oyunun dövüş sistemi gösteriliyor. 
 

Dünyayı kurtaran mega kuruluş CREO'ya hoş geldin! İşteki ilk gününde bir felaket seni baygın bırakıyor… uyandığında kendini ağır bir egzoiskelet ile donatılmış halde, binanın yerle bir olmuş bir kısmında buluyorsun. Robotlar kontrolden çıkmış, sayıları artmış ve çıldırmış mesai arkadaşların, ipsiz sapsız serseriler - hepsi ölmeni istiyor.

 
   The Surge 16 Mayıs 2017 tarihinde PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.   

Bu haberin bağlantısı
URL
The Surge Deck 13 yeni nesil macera sci-fi bilim kurgu the lords of the fallen
Saints Row 2 Steam'de Ücretsiz Oldu [Güncelleme] Ancestors: The Humankind Odyssey için Yeni Bilgiler ve Video Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

20.4.2017 22:50:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26 lords of fallen ı da oynamıştım en sevmediğim vuruş hissi neredeyse yoktu. bu oyun da çok ilgimi çekiyor lakin en çok vuruş hissinin kötü olmasından korkuyorum.
lords fallenı beğenmiştim o yüzden bu oyunda hoşuma gitti. Kombat sistemi vuruş hissi öyle darksiders vb tarzı değil daha dark souls tarzı oynanışı var. Umarım bu oyunda lords fallen gibi zor olur 160 tl olmasa alacaktım fiyatı uçurmuşlar.

Source

20.4.2017 18:34:13

0
Beklediğim bir oyun beklentilerim çok yüksek değil umarım başarılı bir oyun olur.

bozcan

20.4.2017 18:17:31

+1
Lords of the fallen'ın ağırlığını oldukça korumuşlar ve dövüş sistemi de lotf'a göre oldukça çeşitlendirilmiş. Lotf psn+ ile verilince oynamıştım bunun da akıbeti benzer duruyor.

Megathrone26

20.4.2017 17:13:29

0
lords of fallen ı da oynamıştım en sevmediğim vuruş hissi neredeyse yoktu. bu oyun da çok ilgimi çekiyor lakin en çok vuruş hissinin kötü olmasından korkuyorum.

Guest-BB2CECC18

20.4.2017 15:58:14

0
Steam fiyatı uygun olsa almayı düşünecektim 160 küsür TL.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Surge
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız