Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims FreePlay'den Ayrıntılar (iOS)

Aynı anda pek çok Sim'i kontrol edebileceksiniz.
 
     Electronic Arts, milyonlarca oyuncu tarafından büyük ilgiyle takip edilen The Sims serisini Facebook oyunu olan The Sims Social'dan sonra The Sims FreePlay ile iOS cihazlara taşıyacak. İsminden de anlaşılacağı üzere The Sims FreePlay, iPhone ve iPad'ler için ücretsiz olacak.
 
     FreePlay, The Sims Social'da olduğu gibi sadece oyun içi alışverişlerde kullanılmak üzere eşya ve özellik bazlı satışlarda ücret isteyecek. Gerçek 24 saati referans alarak gece ve gündüz döngüsüne sahip olacak. Oynanış ise yine Facebook'ta olduğu gibi oturup uzun uzun oyuncuyu bağlamak, yerine gün içerisinde sık sık kontrol ettirmeyi gereken yapıda olacak.
 
     Oyunda 16 farklı Sim yaratabilecek ve hepsini ayrı ayrı kontrol edebileceksiniz. Karakter yaratma ekranının ise şimdiye kadarki en ayrıntılı olduğu belirtiliyor. Şapkalarından ayakkabılarına kadar her şeylerine karar verebileceksiniz. Evlerinizi dekor edebilecek, iç kaplamalarını değiştirebilecek veya hazır bir ev satın alabileceksiniz, orijinal seride olduğu gibi.
 
     Daha fazla Sim için kilit açtığınızda kasabanız da sizinle birlikte gelişmeye, yeni park ve iş yerleriyle dolmaya başlayacak. The Sims FreePlay, önümüzdeki ay iOS cihazlar için indirilebilir olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Sims FreePlay The Sims FreePlay EA iOS iPhone iPad
Miyamoto Kolay Beğenen Birisi Değilmiş FIFA Serisinin Kapağında Artık Messi Olacak(Video)

Chidori

24.11.2011 16:24:44

0
Bence tutulur bu oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız