Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Settlers 7’de Bizleri Neler Bekliyor ?

 
 
 
1993 yılında Amiga’da strateji-severleri mest eden BlueByte şaheseri The Settlers, 2010 ilkbaharında bizi yeniden bilim, savaş ve ticaret döngüsüne çekecek. The Settlers 7, ilk olarak genişletilmiş savaş mekanikleri ile karşımıza çıkıyor. Zaten seriyi tanıyanlar, The Settlers serisinde savaşın ne kadar önemli olduğunu ve diplomasinin pekte işe yaramadığını pekala bilir.
 
Savaşlarda ana hedefimiz pek tabii ki toprak alanımızı genişletmek ve düşman orduların fetihlerine engel olmak. Arada küçük çetelerde bazen canınızı sıkabilir. Diyarınızı genişletmek veya agresif düşmanlara karşı topraklanızı genişletmek adına açtığınız savaşlarda şu unsurlar önemli olarak ön plana çıkıyor;
 
Stronghold
 
Manasını bilmeyen strateji oyuncusu yoktur sanırım. Askerlerimizin ana merkezi olan “Stronghold” 3 yükseltme evresinden geçecek. Her evre, askerlerinize yeni nitelikler kazandıracak.
 
Generaller
 
The Settlers 7, bize 4 farklı general komutası sunuyor. Aynı anda yönetebileceğimiz 4 farklı generalin “Stonghold” seviyenize bağlı olarak değişik hünerleri ordunuza ilham olacak. Karakteristik özelliklere sahip olan generallerden birisi yakın savaşta ustalığını sergilerken, diğeri top atışlarındaki marifetiyle ordusunu zafere taşıyacak. Güçlendirilmiş alanlarda, generallerimiz kuşatmayı otomatik olarakta yürütebilecekler.
 
Stronghold seviyeniz henüz başlardaysa üzülmeyin, en az bir generale sahip olabileceğiniz The Settlers 7’de; tek general, farklı sınıflardan oluşan büyük bir orduyu yönetebilecek.

Askerler
 
Ne olursa olsun, savaşı askerlerin cesareti kazanır ! Yakın dövüş piyadeleri, geniş menzilli piyadeler ( bunlar topçular oluyor) ve geri destek piyadeleri olarak 3 sınıfa ayrılan ordunun bu en önemli yapı taşlarını, dilerseniz paralı asker olarak meyhanelerden, ordan burdan kiralayabilir, dilersenizde eğitim altına alarak askerliği zorunlu hale getirebilirsiniz.
 
 
 
Manastırlar
 
Ordumuz tamam. Peki ya bilim / teknoloji ne alemde ? The Settlers evreninde Manastırlar , ülke yöneticilerine şükranlarını belirtmek üzere, rahipler aracılığı ile değerli teknolojiler sunar. 3 farklı Manastırın her biri farklı bir teknoloji gelişimini simgeliyor. Seçtiğiniz teknolojinin gelişimine bağlı olarak krallığınız yeni niteliklere sahip olacak ve size “Victory Point” kazandıracak.
 
Kilise
 
Kiliseler, bilim dalının merkezi olarak The Settlers evreninde ki yerini alıyor. Krallığınızda ki rahipleri çoğaltabileceğiniz kiliselerde yapılarına göre 3 farklı isimle anılıyor;
 
Novice
Brother
Father

Kiliselerde yetiştirdiğiniz rahipler, Manastırlarda sizin geliştirmek istediğiniz teknolojiler üzerine araştırmalarını sürdürecekler. Yukarıda da bahsettiğimiz 3 farklı Manastırda rahipleriniz;
 
- Agricultural Monastery ( Ziraat Manastırı); Krallığınızın tarımsal faaliyetlerini hızlandırıcı
 
- Handcraft Monastery ( El Sanatları Manastırı); Mimar, mühendis, jeolojist, süsleme ve donanım kabiliyetlerinlerini artırıcı
 
- Science Monastery ( Bilim Manastırı); Askeri tüm özelliklerinize etki edecek ve arttıracak araştırma dalları araştırarak krallığınızın daha ileri seviyelere ulaşmasını sağlıyor.


Rönesans Avrupası zamanında geçecek olan The Settlers 7 : Paths to a Kingdom, krallığa giden yolda sınırlarınız içerisindeki köylerin bile başarılı bir idareye ihtiyaç duyduğu sisteme sahip. Yeni baştan hazırlanan grafik motor ile daha gerçekçi bir harita üzerinde genişleyecek olan krallığımızı, güçlendirilmiş yapay zeka düşmanlarımız tehdit edecek. Ubisoft dağıtımcılığındaki The Settlers 7 için yayınlanan son tanıtım videosuda burada!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak strateji pc the settlers ubisoft blue byte
Gamestop'tan Mass Effect 2 ve M.A.G Tarifesi Kojima; "Peace Walker, MGS 5 Olabilirdi."

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız