Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Medium Geliştiricisi Oyunun PC Sistem Gereksinimlerinin Neden Çok Yüksek Olduğunu Açıkladı

 
Psikolojik korku oyunu The Medium'un PC sistem gereksinimleri geçtiğimiz hafta açıklandı ve gereksinimler epey bir yüksek.

Bloober Team baş tasarımcısı Wojciech Piejko, VG247 ile gerçekleştirdiği röportajda, oyunun PC sistem gereksinimlerinin neden bu kadar yüksek olduğunu açıkladı.

Kısacası, oyunun bazı sekanslarında gerçek ve ruhani olmak üzere iki dünyanın aynı anda işleneceğinden ve gereksinimlerin oyunun en yoğun sahneleri baz alınarak hazırlandığından dolayı yüksek.
 
"İki dünyayı aynı anda işleyeceğiz ve oyuncular eğer iki dünyayı HDR + ray tracing ile birlikte işlemek istiyorsa bunun için gerçekten güçlü bir donanım gerekecek. İnternete bazı sistem gereksinimleri koyup ekran kartınızda akıcı çalışacak deyip ve daha sonra bunun doğru çıkmaması durumu yaşansın istemiyoruz. Oyunumuz dünyalar arasında geziyor. Bazen sadece bir dünyadasınız, bazen ikisinde aynı anda. Oyunu açtınız ve başlangıçta sadece bir dünya var. İki dünyalı bir duruma geldiğinizde kare hızı düşmeleri yaşanırsa bu hiç iyi bir şey olmaz. Sistem gereksinimlerini en fazla güç talep eden durumlar için belirledik ve yüksek olmasının sebebi de bu." 

The Medium 28 Ocak'ta Xbox Series ve PC için çıkacak. Konsol ve PC'de ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Xbox Series X üzerinden kaydedilmiş, oyunun ilk 18 dakikasını gösteren oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 The Medium Bloober Team psikolojik korku oyunu Xbox Series X PC Xbox Game Pass
IO Interactive'in James Bond Oyunu Üçleme Olabilir Magic: Legends PC Açık Betası 23 Mart'ta Başlayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Megathrone26

26.1.2021 22:37:26

0
yükledim bakalım 2 gün sonra sorun olmazsa bilgisayarda oynayacağım 1650 super ekran kartım ile. Sabit 30 fps oynayabileyim stutter filan olmasın yeter. Umarım en azından en düşük ayarda bu şekilde oynarım. Ayrıca gerilim atmosferi iyidir umarım. Umuyorum yapacak başka birşey yok :)

BSC Misafiri

26.1.2021 21:54:55

0
Özetle: Optimizasyon çöp, bu kadar açık ve net. Geçiniz :) gtx 1080 ile rezil olma niyetim yok.

BSC Misafiri

26.1.2021 20:05:19

+1
ya açıkçası oyunları suçlamıyorum sonuçta teknolojiye uygun ilerlemeye çalışıyorlar benim suçladığım donanım firmaları, pandemi dönemini baz alırsak zaten çoğu ülkede bu tarz donanımları almak o kadar kolay değil dünya avrupadan amerikadan ibaret değil bir sürü ülke var ve böylesine iyi donanımlara sahip olmak herkesin harcı değilken donanım firmalarının halka uygun tarzda uygun maliyetli ürünler yapmaları gerek, kalite sevdası müşteri kaybettirir.

BSC Misafiri

26.1.2021 20:02:30

0
Keşke azıcık optimize etmeye uğraşsalardı.

BSC Misafiri

26.1.2021 18:37:51

0
Bu tarz oyunlar hikaye odakli oldukleri icin cok güzel oluyorlar.Karakter modellemelerini beğendiğimi söyleyemem ps4'e cikan sonrdan pc'yede gelen detroid oyunu cikali kac sene oldu bu oyundan aşaği kalir yani yok grafiksel olarak detroid oyununda karekterler daha iyi duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Medium
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız