Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lords of the Fallen, 2023 Yılında Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı CI Games ve geliştirici Hexworks, Lords of the Fallen'ın 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
The Lords of the Fallen, orijinal oyunun beş katından daha büyük, birbiriyle bağlantılı alemlerden oluşan muazzam bir evrende geçen bütünüyle yeni bir macera rol yapma oyunu.
 
Adyr'e karşı mücadelede iki paralel dünya arasında yolculuk et. Canlılar aleminde müthiş mücadelelere gir, ölüler aleminin kabuslu kasvetinde eşi benzeri görülmemiş bir dehşetle yüzleş.
 
Karakterinin görünümünü özelleştirmek için çok çeşitli görsel seçenekleri kullanabilir, dokuz karakter sınıfından birini seçebilirsin. Hangisini seçersen seç, karakterinin istatistiklerini, silahlarını, zırhını ve büyü yeteneklerini yükselterek kendi oyun stiline göre özelleştirebilirsin.
 
Burada sadece taktik mücadelenin esaslarını ve inceliklerini iyi öğrenenler hayatta kalabilir. Yüzlerce emsalsiz silahtan istediğini seçebilir veya metal yerine büyü kullanarak müthiş esrarengiz hamleler yapabilirsin. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Lords of the Fallen
Açık Dünya MMO Oyunu Dune: Awakening Duyuruldu Hogwarts Legacy için Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Dark Poison-

26.8.2022 11:46:53

0
Ben xboxone da golda geldiginde bitirmistim.Bu sikintilara ragmen 2 kere oynamistim.Benimde sevdigim bir oyun olmustu.Fps drop cok oluyordu.Ps4 de oynadiysan orada daha iyi performansliymistir belki.

BSC Misafiri

24.8.2022 22:31:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh Abartma Mahmut... Oynamasak "he" diyeceğiz. 500 kilo zırhlı karakterlerin bir birlerine karate yapar gibi uçtukları, tır büyüklüğünde kılıçları, pamuk sallar gibi salladıkları oyun değil mi bu ? Çıkışında yüzlerce bugu olan, 1-2 patchten sonra unutulan, yapımcısının bile terk ettiği. Bütün bossların, karakterlerin bir birine benzediği, vuruş hissiyatının zayıf olduğu, yaratılan atmosferin ilk başlarda güzel, daha sonrasında ise derine inemeden yüzeyselleştiği, gereksiz uzatılmış, 3 cümlelik hikayeyi 40-50 saate yedirmeye çalışmış, çökmelerle batmalarla PC oyuncularını zamanında çıldırtmış bir oyun değil mi bu ? Optimizasyonu da kötüydü. 3rd person, kılıç kalkan, yuvarlanmaca, ekranı boydan boya kaplayan can barı olan bosslar olunca büyün oyunlar Souls oyunu oluyor sanırsam. Hiç bir oyun serisi Souls serisinin atmosferine, ruhuna, müziklerine, o akılda kalıcı, tok oynanışına sahip değildi. Yahu God of War bile oldu sana Dark Souls. O biçim son 10 yıla damga vuran bir seri olmuştur. Ayrıca gidin telefonda oynanan Koreli MMO'ların trailerlarına bakın. Ağzınız orada da açık kalacak. CGI trailer ile oyunun kalitesinin, yada verilen değerin yakından uzaktan alakası yok.
biraz tuhaf olacak ama bendende sana bir abartma mahmut geliyor maalesef.. en çokta ''vuruş hissinin zayıf olduğu" kısmında patladım. birde sanki souls serisinde hayvan gibi kılıçları sallamıyon ya ne diyeyim.. kolay gelsin

Antikaruh

24.8.2022 19:11:13

0
Abartma Mahmut... Oynamasak "he" diyeceğiz. 500 kilo zırhlı karakterlerin bir birlerine karate yapar gibi uçtukları, tır büyüklüğünde kılıçları, pamuk sallar gibi salladıkları oyun değil mi bu ? Çıkışında yüzlerce bugu olan, 1-2 patchten sonra unutulan, yapımcısının bile terk ettiği. Bütün bossların, karakterlerin bir birine benzediği, vuruş hissiyatının zayıf olduğu, yaratılan atmosferin ilk başlarda güzel, daha sonrasında ise derine inemeden yüzeyselleştiği, gereksiz uzatılmış, 3 cümlelik hikayeyi 40-50 saate yedirmeye çalışmış, çökmelerle batmalarla PC oyuncularını zamanında çıldırtmış bir oyun değil mi bu ? Optimizasyonu da kötüydü. 3rd person, kılıç kalkan, yuvarlanmaca, ekranı boydan boya kaplayan can barı olan bosslar olunca büyün oyunlar Souls oyunu oluyor sanırsam. Hiç bir oyun serisi Souls serisinin atmosferine, ruhuna, müziklerine, o akılda kalıcı, tok oynanışına sahip değildi. Yahu God of War bile oldu sana Dark Souls. O biçim son 10 yıla damga vuran bir seri olmuştur. Ayrıca gidin telefonda oynanan Koreli MMO'ların trailerlarına bakın. Ağzınız orada da açık kalacak. CGI trailer ile oyunun kalitesinin, yada verilen değerin yakından uzaktan alakası yok.

porsux

24.8.2022 12:15:38

0
galiba ben şanslı olanlardanım bu dediğiniz sıkıntıları konsolda pek yaşamamıştım o yüzden bir ayrı severim bu oyunu. ikinciside baya heyecanlandırdı

BSC Misafiri

24.8.2022 12:15:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İlk oyun fıstık gibi değildi o yüzden puanları düşük Steam’de karışık oylar. İkincisi bu fragman oyun içi değil Cgi fragman. Cgi fragmana ,ok acayip duruyor dersen ilk oyunuda beğenirsin zaten.
eğer oyunun içeriğine dair bir eleştirin varsa baş üstüne ama bana sony kitlesinin yaptığı gibi puanlar, ortalamalar üzerinden gelme. benim için hiçbirşey ifade etmiyor çünkü bunlar. ikincisi önce bir ilk oyunun fragmanını (rezalet birşeydi) izle sonra gel bunu izle. eğer aradaki muazzam farkı göremiyorsan ne dersen de söyleyecek birşeyim olmaz. çocuk değiliz bizde biliyoruz oyun içi oynanışın asıl önemli olan şey olduğunu fakat oyuna verilen değer, ayrılan bütçe açısından bu kıyaslama yeterli ölçüde bir fikir verir heralde sana.

-Dark Poison-

24.8.2022 11:09:24

0
Ilk oyunu severek oynamistim.Ama konsolda ciddi fps sikintisi vardi ve ic mekanlar darlastikca kamera da ciddi sapitma oluyordu.Buna benzer sorunlari yuzunden istenilen basariya ulasamadi.Cgi video yerine oynanis fragmani gelebilseydi oyunda neler degisip gelismis gorebilirdik

BSC Misafiri

24.8.2022 10:33:22

+1
İlk oyun fıstık gibi değildi o yüzden puanları düşük Steam’de karışık oylar. İkincisi bu fragman oyun içi değil Cgi fragman. Cgi fragmana ,ok acayip duruyor dersen ilk oyunuda beğenirsin zaten.

Bugra4129

23.8.2022 23:16:06

0
deli isim benzerliği

BSC Misafiri

23.8.2022 23:01:48

+2
anlam veremiyorum arkadaş bu oyunun dark souls tan neyi eksik? ilk oyunda fıstık gibi muhteşem bir oyundu kimse beğenmedi, bu da bir acayip duruyor gene. ağzım sulandı çıkta oynayak be mother'ıda koymuşlar arkaya çıldırdım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız