Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lord of the Rings: Return to Moria Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını North Beach Games ve geliştiriciliğini Free Range Games'in üstlendiği co-op hayatta kalma oyunu The Lord of the Rings: Return to Moria'nın çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu doğrultuda 24 Ekim'de PlayStation 5 ve Epic Games Store üzerinden PC için dijital olarak çıkış yapacak. Oyun bu çıkışının ardından 2024 yılının başlarında Xbox Series konsolları için yayınlanacak. 5 Aralık tarihinde ise PlayStation 5 için fiziksel sürüm oyunculara sunulacak.
 
J.R.R. Tolkien'in Orta Dünya'sından yeni bir deneyim geliyor
 
 
 
J.R.R. Tolkien'in oluşturduğu fantezi dünyası Orta Dünya'nın dördüncü çağında geçen The Lord of the Rings: Return to Moria, cücelerin anavatanları olan Moria'yı geri almak ve buraları tekrardan yaşanabilir kılmak için atıldığı mücadeleyi konu alıyor. Oyunun hikayesi oyuncuları kitapların ötesine götürüyor.
 
Cüce birliğinin kontrolünü ele aldığınız oyunda hazineleri kurtarmak ve buraları eski ihtişamına kavuşturmak umuduyla mücadeleye başlıyorsunuz. Bu kapsamda Moria madenlerinin derinliklerine iniyor ve ekip çalışmasının ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz. 
 
Orta Dünya temalı The Lord of the Rings: Return to Moria 24 Ekim tarihinde geliyor.
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Lord of the Rings Return to Moria
Gamescom 2023 Etkinliğinde Duyurulan Tüm Oyunlar Dark and Darker'in Haklarını Satın Alan Krafton Oyunun Mobil Sürümünü Geliştirecek!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

27.8.2023 08:50:30

0
Monolith den başka kimse kaliteli orta dünya oyunu yapamaz.

Chosen_One

25.8.2023 18:30:41

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri baska bir cop daha geliyor. tolkien mezarinda done done yok oldu... yaziklar olsun su orta dunyaya yapilan eziyete. amazonla basladi, gollumla arsa cikti. daha neler gorecegiz bakalim.
Amazonla değil, hobbit filmleriyle başladı. Zaten orta dünya için yapılan son güzel iş battle for middle earth serisiydi

BSC Misafiri

25.8.2023 13:19:13

0
baska bir cop daha geliyor. tolkien mezarinda done done yok oldu... yaziklar olsun su orta dunyaya yapilan eziyete. amazonla basladi, gollumla arsa cikti. daha neler gorecegiz bakalim.

Johnny Silverhand

24.8.2023 23:18:52

0
co-op var ise series s gelmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız