Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Lord of the Rings: Gollum, Ray Tracing Teknolojisine Sahip Olacak

 
 
NVIDIA, The Lord of the Rings: Gollum ve SteelRising'in PC platformunda Ray Tracing (Işın izleme) efektlerine sahip olacağını duyurdu. Ayrıca bu oyunların her ikisi de Deep Learning Super Sampling (Derin öğrenme destekli süper örnekleme) teknolojisini (DLSS olarak da bilinir) destekleyecek.
 
NVIDIA'nın belirttiğine göre The Lord of the Rings: Gollum, oyun içinde daha gerçekçi yansımayı ve daha gerçekçi gölgelendirmeyi sunmak için Işın İzleme teknolojisini kullanacak. SteelRising'in ise yalnızca Işın İzleme destekli yansımalara sahip olacağı belirtiliyor.
 
The Lord of the Rings: Gollum, gizlilik temalı hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular, Gollum olarak tehlikeli bir yolculuğa çıkacak. Gollum ile tırmanabilecek, sıçrayabilecek, tehlikeleri aşabilecek ve gizli gizli ilerleyebileceksiniz.
 
SteelRising'de ise oyuncular Aegis rolünü üstlenecek ve oyun aksiyon rol yapma öğelerini bünyesinde barındıracak. Siz, Clockwork King'in hizmetinde bir mühendis olan Vaucanson tarafından yapılmış bir şahesersiniz. Oyuncular, Aegis'i oyun tarzlarına göre uyarlayabilecek ve ölümcül bir makineye dönüştürebilecek.
 
The Lord of the Rings: Gollum, 1 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 2022'de ise Switch konsolları için piyasaya sürülecek.
 
Steelrising ise 8 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming the lord of the rings yüzüklerin efendisi yeni oyun gollum gizlilik aksiyon yüzüklerin efendisi oyunu yüzüklerin efendisi oyunu pc detaylar yeni nesil
Test Drive Unlimited: Solar Crown için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Satranç Severlerin Deneyebileceği 16 Oyun
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmet4428

10.7.2022 11:55:24

0
Hiç yapılmaması gereken bir oyundu.

BSC Misafiri

10.7.2022 09:46:22

0
Knk bence user puanı 5 bile alamaz son gelen fragmanlardan sonra PS YouTube sayfasındaki yorumlarda da baya gömülüyor

Krone

10.7.2022 09:44:40

0
Oynanışı yedirebilecek o kadar karakter varken neden gollum ?

Angel of the Lord

10.7.2022 07:03:21

+1
Bu oyun neden var?

BSC Misafiri

9.7.2022 23:27:18

+1
Oyun çıkmadan yerin dibinde 5 üzeri puan mümkün değil. Dislike kapatılmış Youtube’da. Kötü oyunu anlamak için illa ki oynamak gerekmiyor böyle bir fragman yeterli. Bu evreni seven biri olarak üzüldüm bu kadar beklemiyordum. İstedikleri teknolojiyi koysunlar oyun şuan erken erişim gibi görünüyor.

alex59

9.7.2022 20:59:39

0
Gördüklerimden sonra hiç umutlu değilim bu oyundan.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Lord of The Rings: Gollum
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız