Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Long Dark GeForce Now'a Geri Döndü

 
Hinterland Studio'nun hayatta kalma oyunu The Long Dark, Nvidia'nın video oyun streaming servisi GeForce Now'a geri döndü.

Hinterland Studio'dan Raphael van Lierop Mart ayında oyunu sistemden kaldırtmıştı ve sebep olarak "Nvidia oyunu platforma koyarken bizden izin almadı ve biz de bu yüzden kaldırmalarını istedik. Lütfen şikayetlerinizi bize değil onlara iletin. Geliştiriciler, oyunlarının nerede olduğunu kontrol etmelidirler." demişti.

The Long Dark bugün itibarıyla GeForce Now'a tekrar eklendi.

GeForce Now çıkışından bu yana oyunların eklenip kaldırılması ile ilgili olarak çok fazla gündeme geldi. Bu sebeple Nvidia yeni bir sisteme geçiş yaptı. Bundan sonra her bir geliştirici oyunun GeForce Now'da olup olmamasına kendi karar verecek ve eğer geliştirici oyunu eklemek istiyorsa bu işlemi manuel olarak yine kendi yapacak.

GeForce Now'daki güncel oyun listesine ve 31 Mayıs itibarıyla kaldırılacak oyunlara buradan göz atabilirsiniz. Kaldırılacak oyunlar yayıncılar ve geliştiriciler tarafından manuel olarak eklendiği takdirde sistemde kalmaya devam edecek.

GeForce Now, halihazırda sahip olduğunuz bir oyunu yüksek donanıma gerek duymadan bulut üzerinden stream ederek oynamanıza olanak sağlayan bir video oyun streaming servisi.

Bu haberin bağlantısı
URL
GeForce Now Nvidia video oyun streaming servisi
Borderlands: The Handsome Collection Epic Games Store'da Ücretsiz PlayStation Plus Haziran 2020 Ücretsiz Oyunları

fazliboz

28.5.2020 18:45:04

0
Cahildim bilemedim demek istiyor kısacası
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GeForce Now
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız