Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Bum-bo, 29 Haziran'da Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı Nicalis ve geliştiriciler Edmund McMillen, James Interactive ve Ridiculon, 29 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series ve Switch için The Legend of Bum-bo'yu 19.99 dolara yayınlayacağını duyurdu. The Legend of Bum-bo, ilk olarak 12 Kasım 2019'da Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Ardından 4 Şubat 2022'de Epic Games Store ve GOG platformlarına geldi.
 
Bum-bo'nun tek ve son madeni parası gizemli bir varlık tarafından çalındı. Bum-bo çok sevdiği parasını bulmak için yola koyulur. Bu yolda karakterimiz kendisini canavarlarla karşı karşıya bulur. 
 
The Legend of Bum-bo, Edmund McMillen tarafından tasarlanan (The Binding of Isaac, Super Meat Boy, The End is Nigh geliştiricisi) bulmaca tabanlı bir roguelike oyunu. Oyuncular, değiştirilebilen, yükseltilebilen ve başka şeylerle ilginç şekilde birleştirilebilen eşya yığınları toplar.
 
Bu macera oyuncuları kartondan canavarlar, dev patronlar ve daha fazlası bekler. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera aksiyon The Legend of Bum-bo
Octopath Traveler: Champions of the Continent için Ön Kayıtlar Açıldı Aksiyon Nişancı Oyunu Exoprimal için Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız