Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us ve MGS 2'den Tanıdık İsimler The Witness'ın Seslendirme Kadrosunda


      Braid yapımcısının yeni bulmaca oyunu The Witness, yıllardır geliştirilme aşamasındaydı. Nihayet Şubat ayında çıkış yapacak bu oyun hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
      Yayınlanan yeni bir makale ile oyunda duyacağımız seslerin kimlere ait olduğu açıklandı. Görünüşe göre The Witness'daki sesler oyunculara hiç de yabancı olmayacak. The Last of Us'ın Ellie'sini seslendiren Ashley Johnson, Metal Gear Solid 2'de Vamp'ı seslendiren Phill LaMarr ve The Order: 1886'da Alastair D'Argyll / Sir Lucan, Fallout 4'te de Virgil'i seslendiren Matthew Waterson; The Witness'ın seslendirme ekibi arasında yer alacak. 

      The Witness'ta ses sanatçıları bulunsa da oyunun hikayesi alıştığımız şekilde oyunculara aktarılmayacak. Yapımcı Jonathan Blow hikayenin çoğunlukla dolaylı bir şekilde aktarılacağını dile getiriyor. Son olarak The Witness'ta müzik olmayacağını da belirtelim. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer.com Jonathan Blow PC iOS Wii U Xbox 720 PS4
Deadpool İçin Yeni Posterler Yayınlandı Sniper Elite Serisi ve Diğer Rebellion Oyunlarında %80'e Varan İndirimler Var

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witness ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız