Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part I'in PS5 Boyutu Belli Oldu

 
 
İlk olarak 2013 yılında çıkış yapan ve Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last of Us, yeni platformlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte PC ve PS5 için de yayınlanacağı açıklanan The Last of Us Part I'in PS5 konsol boyutu belli oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun PS5 boyutu 79 GB olacak. The Last of Us'ın PS4'teki Remastered sürümü için yalnızca 48 GB boş alan gerekiyordu.
 
Naughty Dog, dosya boyutuna ek olarak The Last of Us Part I'in PS5 sürümünün üst düzey bir optimizasyona sahip olduğunu belirtiyor. PS5 için optimize edilmiş oyunların çoğundan beklendiği gibi yeniden düzenlenmiş bu sürüm hızlı yükleme süresine sahip olacak.
 
Aslına sadık kalınarak hazırlanan bu yeniden düzenlenmiş sürümde, iyileştirilmiş kontroller ve genişletilmiş erişilebilirlik seçenekleri yer alacak. Bunun yanı sıra, geliştirilmiş efektler, geliştirilmiş keşif ve dövüş sistemini de içerecek.
 
The Last of Us Part I'in PlayStation 5 sürümü 2 Eylül'de 69,99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürülecek. Ayrıca tek oyunculu hikayenin tamamını ve Left Behind adlı ön bölümü içerecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GlitchedOnline aksiyon macera hikaye
Zachtronics Kapatıldığını Duyurdu Chocobo GP için Yeni Güncelleme Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

28.6.2022 08:42:09

0
Plusa gelirse oynarım.Bu oyunun Remake hiç ihtiyacı yok bikere Remake Ps1 zamanındaki Oyunlar için yapılır veya ps2. Şu Oyun dönemin en iyi Oyunu ödülleri silip süpürmüş bir Oyun kalkıpta Remake yapmak bizleri enayi yerine koymaktır.Umarım patlar oyun ellerinde yani şu Oyun tutarsa God of Warada gider Remake yaparlar bunlar.Hiçbir firmanın öyle kolay yolda para kazanmasına destek vermem.Otursunlar Part 3 yapsınlar bir zahmet.

Yurtsever1453

27.6.2022 18:13:11

0
Last of Us Part 1 bana çok çok eski geldiği için oyunu bitiremedim. Grafikler çok eskiydi.

Johnny Silverhand

27.6.2022 09:43:22

0
rockstar online’da başarılı, naughty dog sinematik hikayede çok başarılı. her ne kadar konu tlou olsa da uncharted 4’te ben bayılmıştım resmen çok iyi yapmışlardı. şu tlou 1 ve 2 pc gelse de oynasak. mod desteği falan da olursa süper olur.

BSC Misafiri

25.6.2022 23:43:57

+1
remake dediğin resident evil 2 gibi olur final fantasy 7 gibi olur bunun remakesi o kadar kötü ki ps3 sürümü olan da bile kalite akıyor modellerde ama bunda hiç kalite akmıyor sadece yapmacıklık akıyor .pcye türkçe dublajla geliyor olması güzel onun dışında ps4 remastered sürümünün gelmesini tercih ederdim

Persona_6

25.6.2022 19:15:37

+3
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Yine aldım , Ps6 ya remake yapsınlar yine alıcam. The Last of Us Part 2 director's cut çıksın onu da alıcam. 2.oyun zaten gelmiş geçmiş oyun dünyasının teknik açıdan en kaliteli, benim içinde en iyi oyunudur. Naughty Dog fanboyluğum Playstation dan bile fazladır

BSC Misafiri

25.6.2022 18:51:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Haziranda açıklanan verilere göre TLOU2 10M satmış. 100M$ civarında bir maliyeti olduğu yazıyor ayrıca. Şuan kat kat fazlasını kazandı adamlar. Yaptıkları remake ne kadar başarılı olur ya da satar bilinmez ama Part II'den gayet memnun olsalar gerek. Ayrıca o "sahte" oynanış dediğin şey şuan hiçbir firmanın yapamadığı kadar oyun içinden almıştı. Eğer üzerinde uğraşırsan aynı sahneleri yakalayabiliyorsun. Bence artık şu "bı ne yua saçma sapan işler hep para için" laflarını bi bırakalım. Yapılan iş sana hitap etmiyorsa oynama. Adam babasının hayrına yapmıyor bu işi sonuçta. Ben AC serisinden nefret ederim, karakterleri, çevreyi değiştirip her sene aynı oyunu çıkarıyor adamlar. Millet sürekli alıyor. Umrumda değil. Seven sevdiğini oynasın.
Emin ol o kadar memnunlar ki oyun kısa sürede yarı fiyata satıldı. Evet dostum o oynanış üstünde oynanmış besbelli, aç dene yapabilecek misin aynı şeyleri görelim? ben sana söyliyeyim olmuyor, aynı sahneleri elde edemiyorsun. O video da ilk gösterilen oyun içi kötü karakterlerin çıkmış sürümde suratlarının muşmulaya dönmüş hallerine de değinmek lazım ya neyse siz ona da inanmazsınız. Size daha güzel pazarlıyorlar bu oyunları, işlerini de iyi yapıyorlar besbelli. Ayrıca ben sana oyun sevmiyorum demedim, kendince çıkarımlar yapmışsın. :) Bir oyunu sevmeniz gözünüzü bu kadar kör etmesin.

BSC Misafiri

25.6.2022 18:10:18

+4
Haziranda açıklanan verilere göre TLOU2 10M satmış. 100M$ civarında bir maliyeti olduğu yazıyor ayrıca. Şuan kat kat fazlasını kazandı adamlar. Yaptıkları remake ne kadar başarılı olur ya da satar bilinmez ama Part II'den gayet memnun olsalar gerek. Ayrıca o "sahte" oynanış dediğin şey şuan hiçbir firmanın yapamadığı kadar oyun içinden almıştı. Eğer üzerinde uğraşırsan aynı sahneleri yakalayabiliyorsun. Bence artık şu "bı ne yua saçma sapan işler hep para için" laflarını bi bırakalım. Yapılan iş sana hitap etmiyorsa oynama. Adam babasının hayrına yapmıyor bu işi sonuçta. Ben AC serisinden nefret ederim, karakterleri, çevreyi değiştirip her sene aynı oyunu çıkarıyor adamlar. Millet sürekli alıyor. Umrumda değil. Seven sevdiğini oynasın.

BSC Misafiri

25.6.2022 17:08:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: RocK__StaR Para tatlı geldi tabi gereksiz bütçe harcadılar
İkinci oyuna çok para harcadılar o gösterdikleri sahte oynanış demosunun kalitesine erişmek için yine de beceremediler. :) Eidos'tan mı nedir bir eleman yazmıştı sahte bu diye de topa tutmuşlardı. Adamın bir bildiği varmış. Bu arada oyun kaç satmış bilmem de yarısından fazlası eminim ki 10-15 dolar hatta daha düşük fiyattan sattılar. Onlar da parasını çıkarmak istiyorlar tabi. Pek karlı bir oyun olmadı Sony için Part 2.

RocK__StaR

25.6.2022 16:21:47

0
Para tatlı geldi tabi gereksiz bütçe harcadılar

mehmetalpertr

25.6.2022 15:32:56

+4
Bu da GTAV gibi oldu. Her platforma çıkacak. PS3 de çıktı. PS4 remaster. PS5 ( Sözde ) remake.. ne kadar gereksiz işlerle uğraştırdılar şu güzelim firmayı. Bir de multisini yaptırıyorlar.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Remake
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız