Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Part II Fragmanından 4 Önemli Detay

 
PlayStation'ın en önemli ve en başarılı oyunlarından olan The Last of Us'ın devamı bildiğiniz seneye geliyor. Geçtiğimiz günlerde State of Play sunumuyla oyunun yeni bir fragmanı yayınlandı ve biz de sizler için bu fragmanda öne çıkan detayları derlemek istedik.  
 
1-Atlar ve Botlar:
 
Bildiğiniz gibi atlar The Last of Us için yeni değil. Fragmanda Ellie’yi ve romantik ilişki yaşadığı Dina’yı at sürerken görüyoruz. Önceki oyunlarda sadece görev için kullanılırken, şimdi kısıtlı bir alanda, belli bir seviyede istediğimiz gibi kullanabiliyoruz. The Last of Us Part II’nin tamamen açık dünya olacağını sanmıyoruz ama Uncharted 4 gibi yarı-açık dünya olabilir. Uncharted 4’ten alınan bir diğer özellik ise ulaşım için botların kullanılıyor oluşu. Ama botun kullanılışı God of War’a benzeyebilir ve sudayken savaşa girebiliriz.
 
2-Takırdayanları Sonunda Gördük: 
 
Salı günü yayınlanan fragmana kadar Takırdayanları pek görmemiştik. Ancak salı günü kendilerini bütün çirkinliğiyle gördük. Bu zamana kadar Takırdayanları pek görmediğimiz için oyuncular hikâyenin salgından çıkıp daha çok insan ilişkilerine odaklanacağını düşünmüştü. Umarız ilk oyundaki gibi her şey güzel bir dengede olur. 
 
3-Joel’i Gördüğümüz için Mutluyuz, Çünkü O Joel:
 
Joel’i kısa da olsa oyunda oynayabileceğimizi düşünüyoruz. Ancak Joel’in ölü olup, Ellie’nin kafasında yarattığı da teoriler arasında ve bunu oyunu oynayana kadar herhangi bir şekilde öğrenemeyeceğiz.
 
4- Hikaye:
 
Fragmandan anladığımız kadarıyla Dina öldürülüyor ve Ellie intikam almak için yola çıkıyor. Ancak hikayenin sadece bu intikam olacağını sanmıyoruz. Mutlaka daha büyük bir olay hikayenin ortalarında açığa çıkacaktır.
 
21 Şubat 2020’de oyun piyasaya sürülene kadar tam olarak nasıl bir şey göreceğimizi bilemeyiz ama başarılı ve güzel bir yapım bizi bekliyor gibi gözüküyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
MediEvil Remake'in Kare Hızı Biraz Problemli Dying Light 2 Dört Yıl Boyunca İçerik Desteği Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alpererez

26.9.2019 18:32:17

+1
hindistan psn üzerinden yaklaşık 100tl daha ucuza satın alabilirsiniz, buradan alınan oyunlarda da türkçe dil mevcut. Detaylar aşağıdaki linkte [:'(] https://forum.donanimhaber.com/hindistan-psn-den-turkce-oyun-nasil-alinir-ana-konu--138503391

BSC Misafiri

26.9.2019 18:01:16

+1
Oyunun açık dünya olmayacağına katılmıyorum. Naughty Dogs bu sefer açık dünya yapmış olabilir. Oyunun çift disk olması da açık dünya işareti. Naughty Dogs ekip ve teknoloji bakımından açık dünya oyun yapmaktan zorlanmaz. Ayrıca son sony exclusive oyunları (god of war, days gone) açık dünyaydı.

Turk.Navy

26.9.2019 17:21:48

+3
Yeni bir başyapıt yılın oyunu Şubat bir an önce gelsin

BSC Misafiri

26.9.2019 17:17:16

0
Fragmanda neden Dinanın öldürüldüğünü gösterildiğini hâlâ anlamış değilim ya da öyle düşünmemizi istiyor olabilirler ama eğer Dina öldürülüyor ve Ellie intikam almak için koskoca gruba tek başına saldırdığı bir hikâye olacaksa çok sıradan ve saçma bir hikâye olur ama Naughty Dog'a güvendiğim için bu kadar sıradan bir hikâye işlemeyeceklerdir. Ayrıca oynanış olarak çok kaliteli olacağı konusunda hiç şüphem yok.

Frantic22

26.9.2019 17:01:32

+1
ölen dina değil ve fragman da kronolojik olarak sıralanmamış bana göre. öyle düşünmemizi istiyor olabilirler. şahsi fikrim; dinayı ararken joel'in bize yardım etmeye çalışacak ve bu sırada onun ölümüne şahit olacağımız yönünde. bu dinadan daha anlamlı bir intikam arayışı olur.

BSC Misafiri

26.9.2019 16:57:53

+3
Yine bir başyapıt geliyor. Türkçe olması da harika oldu

BSC Misafiri

26.9.2019 16:52:52

0
5-Standart Sürümü 429TL (Kanımca en kral detay bu çünkü bu detay yüzünden şu başyapıt adayı oyunu oynayamayacağım)

OldGamers86

26.9.2019 16:42:53

0
Konusu itibari ile bana hitap etmeyen yapımlardan olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız