Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Dizisi Hikayede Bazı Büyük Değişiklikler İçerecek

 
HBO'nun The Last of Us dizisi, orijinal hikayede değişiklikler yapmayı planlıyor.

SXSW 2021 etkinliğinde IGN'e konuşan Neil Druckmann, dizide şimdiye kadarki bazı favori bölümlerinin oyunun hikayesinden büyük oranda ayrıldığını ve herkesin görmesi için sabırsızlandığını belirtti. Dizideki bazı olaylar oyundakinden tamamen farklı olacak.

Neil Druckmann, dizinin ilk sezonunun ilk oyunu kapsayacağını ifade etti. Aksiyon seviyesi biraz azaltılmış olacak ve karakterler arasındaki drama daha çok odaklanılacak.
 
The Last of Us dizisinin yönetmenliğini Kantemir Balagov (Beanpole, Closeness) üstleniyor. Başrollerde ise Pedro Pascal (Game of Thrones, The Mandalorian, Narcos) ve Bella Ramsey (Game of Thrones) yer alıyor.
 
Yazarlığını Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin ve Naughty Dog eş başkanı Neil Druckmann yapıyor. Baş yapımcılar Neil Druckmann, Cheryl Strauss (Chernobyl ve Game of Thrones), Naughty Dog eş başkanı Evan Wells ve PlayStation Productions ekibinden Asad Qizilbash ile Carter Swan.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot The Last of Us 2 The Last of Us Part II Naughty Dog Ellie Joel PlayStation 4
Heyecanla Beklenen Gamestars Brawl Stars Türkiye Ligi Başladı Söylenti: PS3, PS Vita ve PSP Mağazaları Kapatılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

22.3.2021 23:17:34

0
Hacı abi sjw olmasın da ne olursa olsun. Adam gibi bir şey koyun ortaya. Yok güçlü kadın, yok erkek olmak isteyen kadın yok kadın olmak isteyen erkek. Bunları aptala anlatın. Belli bir seviyeye gelmiş bir insan zaten ne oyun oynar ne de böyle dizi izler. Bunları aştık anlatabiliyor muyum? Adam gibi bir hikaye verin TLOU dünyasından tadı damağımızda kalsın başka bir şey istemem. En son Tlou benzeri bir yapım Labirent filmi vardı. Ulan aha da TLou bu dedirtmişti.

BSC Misafiri

22.3.2021 22:11:25

0
İlk oyun tarihin en abartılmış oyunlarından birisiydi, aynı 2. si gibi. Ama genede her anlamda 2. oyuna bin basardı. Diziden pekte birşey beklemiyorum. Klasik bir duygu sömürü aracı olmaktan öteye gidemeyecektir. Zaten bu kadar basit bir senaryodan pekte başka birşey olmaz.

Hudson51

22.3.2021 17:02:43

+1
İlk oyun gerek hikayesi gerek müzikleri gerekse de karakterleri ile cillop gibi bir işti ve kesinlikle birçok anda nefesi kesiyordu. Bu dizinin de en az o kadar vurucu olacağını hissediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us Part II
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız