Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online'ın Yeni Nesil Sürümü 8 Haziran'da Çıkacak

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Zenimax Online Studios, The Elder Scrolls Online'ın yeni nesil sürümü The Elder Scrolls Online: Console Enhanced'in 8 Haziran'da PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapacağını duyurdu.

Performans modunda 60 kare hızı, artırılmış çizim mesafesi, yüksek çözünürlüklü dokular, gelişmiş anti-aliasing, gelişmiş yansımalar, SSGI ile gelişmiş ortam aydınlatması, gelişmiş gölgeler, gelişmiş alan derinliği ve hızlı yükleme süreleri sunacak.

Oyuna PlayStation 4 veya Xbox One'da sahip olanlar yeni nesil sürüme ücretsiz yükseltebilecek.

The Elder Scrolls Online'ın bir sonraki büyük bölümü Blackwood genişlemesi de Haziran'da geliyor. Blackwood'ta oyuncular daedric planları ve bölgeyi harcamak için despotça komploları açığa çıkartmak ve Yıkımın Prensi'nin Tamriel için ürkütücü planlarına olan bağlantısını keşfetmek zorunda. Blackwood başlı başına bir hikâye olsa da içindeki olaylar 2021 boyunca sürecek Oblivion Kapıları macerasını da ilerletecek. Ayrıca oyuncuların ister tek başlarına, ister arkadaşlarıyla çevrimiçi oynarken bir daha asla maceralarında yalnız hissetmemesi için tasarlanan yepyeni “Yoldaş” (Companions) Sistemini heyecanla bekleyebilir. Oyuncular ekipmanlarını seçip, yeteneklerine seviye atlatarak oynayış tarzını kendi belirleyeceği başlangıçta iki yeni yoldaşın kilidini Blackwood ana hikâyesiyle açabilir. Her yoldaşın kendi kişiliği, sevdikleri, sevmedikleri ve eşsiz görev zincirleri var. Ha bir de, yaptıklarınıza dikkat edin çünkü eylemleriniz yoldaşınızla olan uyumunuzu etkileyecek. Yeni ancak bir o kadar da tanıdık topraklar mı keşfetmek istiyorsunuz? Blackwood bölgesinin bir araya gelme merkezi Leyawiin ile tamamlanan, simgeleşmiş The Elder Scrolls IV: Oblivion mekânlarına yeniden yolculuk edin. Yükselen duvarlarının ötesinde Mehrunes Dagon'ın tekinsiz köleleriyle dolu üç belirgin ortam var. Bu ortamlar; Rockgrove adlı 12 oyunculu yeni bir Trial'a, world boss'lara, herkese açık zindanlara, Oblivion Portal Dünya Etkinliklerine ve ödüllere ev sahipliği yapıyor. 
 
The Elder Scrolls Online: Console Enhanced Fragmanı
 
 
The Elder Scrolls Online: Blackwood Fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filmi Ertelendi PlatinumGames, Shoot 'em up Oyunu Sol Cresta'yı Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız