Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online'ın Konsol Sürümü 6 Ay Gecikecek

 
   Bethesda'nın büyük vaadlerle 4 Nisan tarihinde PC çıkışını gerçekleştiren MMO oyunu The Elder Scrolls Online'ın beklenen konsol çıkış tarihi 6 ay ileri tepti.
 
  Oyunun resmi Soru & Cevap sayfasında gelen soruları yanıtlayan yetkililer konsollar için geliştirme sürecinin olumlu olarak devam ettiğini ve bu konuda büyük yol katettiklerini belirtirken,  planlanan Haziran ayı çıkışına oyunun yetiştirilmesinin mümkün olmadığı eklendi. Oyuncuların beklediği ve arzuladığı oyun deneyimini yaşatmak için 6 aylık bir ek sürece daha ihtiyaçları olduğununu belirten ekibin açıklamarı Bethesda tarafından henüz net biçimde onaylanmış değil.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak TheEscapist mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda playstation 4 xbox one
DriveClub'ın PS Plus Üyelerine Ücretsiz İçeriği... Hayli Tuhaf Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, Xbox One'a da Geliyor + Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheStarBox

8.5.2014 14:09:06

0
Sen git elder of scroolsu sirf casual kitlede oynasindiye metin2 ye cevir sonrada konsol surumu gecikecek.gelmesin lan zaten ne vurus hissi var ne skyrim havasi var!

Sozinn

8.5.2014 13:33:03

+1
boşa çıkartıyorlar

konuşantahta

8.5.2014 13:24:04

0
talha hocam resmi bir link var mı elinizde. resmi sitede bulamadık öyle bir açıklama size danışayım dedim @n0.pRobLem

Wayward Son

8.5.2014 11:56:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: naklan Ay!!!Ne kadar salaklaştı bu site ya!4 5 paragraf yazı yazdık,"Gönder" dedik ve "server application unavailable" diye saçma sapan bir hata çıktı!Tüm bildiğim küfürleri ettim resmen!Günah işledim sayenizde!Şu her sekme açışımızda çıkan oyun reklamı da cabası!Kulaklık kulağımda patlyacak diye korkuyorum!
O hatayı aldıktan sonra "Geri" dersen (en azından Chrome'da öyle) yazını olduğu gibi tekrardan görebilirsin metin kutusunda.

mehmedaltair

8.5.2014 11:50:20

0
Zaten çok tutmayacak sorun yok

Vernon Schillinger

8.5.2014 11:40:52

0
Ay!!!Ne kadar salaklaştı bu site ya!4 5 paragraf yazı yazdık,"Gönder" dedik ve "server application unavailable" diye saçma sapan bir hata çıktı!Tüm bildiğim küfürleri ettim resmen!Günah işledim sayenizde!Şu her sekme açışımızda çıkan oyun reklamı da cabası!Kulaklık kulağımda patlyacak diye korkuyorum!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız