Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online'da Zindanlar Nasıl Olacak

Bu örümcekimsi bayanla tek başınıza karşılaşmak istemeyebilirsiniz.
 
     The Elder Scrolls Online yapımcısı Zenimax Online Studios, hayranların merakını giderecek bir soru - cevap bölümü yayınladı. Hayranların yöneltmiş olduğu sorular genel olarak MMO'da bulunacak zindanlarla ilgili.
 
     ESO'daki zindanlar genelde Party yani birden fazla oyuncunun birleştiği gruplara yönelik tasarlanmış. Bu nedenle önceki The Elder Scrolls oyunlarındaki gibi tek başınıza tecrübe edineceğiniz zindanları pek fazla bulamayacaksınız.
 
     Zindanlar genelde yine ana oyun serisinde olduğu gibi yüksek seviyeli olarak karşınıza çıkabilecek ve bu nedenle ancak oyundaki seviyenizi arttırdığınızda sizin için uygun hale gelecek. Yani seviyenizden çok daha yüksek düşmanlarla dolu bir mağara bulup da sonra gelmek için hafızanıza kazımak durumunda kalacaksınız. Eğer fark çok fazla değilse de, tüm zindanlar genele açık olduğu için başka oyuncularla grup oluşturarak girmeyi de deneyebilirsiniz (Asıl zevkli olanın bu olduğunu söylüyor yapımcı).
 
     Yani sonuç olarak önceki Elder Scrolls oyunlarındaki gibi solo ağırlıklı bir tecrübe yaşayacağınızı umuyorsanız ESO sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Ayrıca Dungeon'larda sınırlama bulunmuyor, takımı toplayıp tekrar tekrar temizlemeye girebileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7 mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda zindan dungeon
Nvidia'nın Shadowplay Programına Ne Oldu? Battlefield 4'ün Romanı Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.7.2013 17:28:44

0
wow için rakip olacagını hiç sanmıyorum wow gönülerde wow tahtından düşürmek çok zor ama Monster Hunter Online ses getireçek . yuggers.com

Xaerk

19.7.2013 00:04:00

0
Oyuna başlamam için TES serisinin adı yeter be...

BSC Misafiri

17.7.2013 01:41:45

0
WoW MMO'nun atasıdır diablodan sonra. ve en az 10 senelik bir oyun. günümüzün Hardcore mmocularının hepsinde nerdeyse ya GW yada WOW geçmişi vardır.
quote:

Orijinalden alıntı: bilmemikk WoW? Hardcore? 10 SENE?!

bilmemikk

16.7.2013 19:47:00

0
WoW? Hardcore? 10 SENE?!

Arthalion

16.7.2013 19:21:08

0
yapımcılardan oyunun hardcore kesime hitap etmeyeceği yönündeki yazıdan sonra oyuna olan ilgimi kaybettim. bizim gibi 10 senedir wow oynayan kesimi keseceğini sanmıyorum:)

berkaymessi

16.7.2013 16:31:57

0
Güzel oyun süper
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız