Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls Online'a Yeni Nesil Konsol iyileştirmeleri ve iki Yeni Zindan Geliyor

 
 
The Elder Scrolls Online'ın yepyeni DLC'si The Elder Scrolls Online: Waking Flame yakında konsol oyuncularına sunulacak. PC/MAC ve Stadia oyuncuları şimdi yeni içeriğe erişebilir. Yeni DLC Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 5 ve PlayStation 4 platformları için 8 Eylül'de çıkacak.
 
The Elder Scrolls Online: Blackwood etkinliklerinden sonra ortalık duruldu fakat Mehrunes Dagon'un entrikalarının etkisi hâlâ hissediliyor. Dagon'un hâkimiyeti gün geçtikçe büyürken The Elder Scrolls Online: Waking Flame DLC'si iki adet yeni dört kişilik zindan getiriyor: The Dread Cellar ve Red Petal Bastion.

19 milyon ESO oyuncusu için yüklü miktarda hata gidermesi ve performans iyileştirmesinin yanı sıra Crown Store'dan erişilebilen yeni evler, mobilyalar ve misafirler içeren bir ana oyun yaması olan 31. Güncelleme de çok yakında geliyor.
 
İşte 8 Eylül'deki konsol güncellemesiyle gelecek birkaç önemli iyileştirme:
 
- Xbox Series X|S ve PS5'te Performans Modu için Dynamic Resolution Scaling artık etkin, Xbox Series X ve PS5'te 1080p-2160p arasında ve Xbox Series X'te 1080p-1440p arasında dinamik çözünürlük bulunuyor.

- İlk sürüm PS4 ve Xbox One haricindeki bütün konsollar için “Default” olarak bilinen yeni bir HDR modu Waking Flame DLC'si ile geliyor. Bu DLC, oyunun orijinal sanatsal görünüşünü korurken arttırılmış renk aralığından faydalanan yepyeni bir ortam oluşturuyor.
 
- ESO'yu şimdiki HDR görünüşüyle tercih eden oyuncular için bu mod “Vibrant” adı altında bir seçenek olarak kalmaya devam edecek.
 
- Haziran ayında Console Enhanced ile gelen yeni console render multithreading (konsolda çok çekirdekli modelleme) özelliği, PC oyuncuları için de kare hızını arttırması beklenen bir özellik olarak isteğe bağlı bir beta seçeneği şeklinde PC'ye de gelecek.
 
Yıl boyunca devam edecek Oblivion Kapıları ana hikâyemizin bir parçası olarak, Blackwood Bölümü'nde oyuncular, bölgeyi tüketen daedric planlarını ve gaddarca komploları açığa çıkartmak zorunda. Bu komploların Yıkımın Prensi'ne ve onun Tamriel'le ilgili ürkütücü planlarına olan bağlantısını keşfedin. Şimdi oynanabilen Blackwood başlı başına bir hikâye ve içindeki olaylar 2021'in ilerleyen zamanlarında sonuçlanacak olan Oblivion Kapıları macerasını da ilerletecek.
 
Oyuncular Waking Flame oyun paketini oyun içi Crown Store'dan alabilir ve bu paket ESO Plus aboneliğine dahildir. Yeni DLC, PC/MAC ve Stadia için şimdi oynanabilir ve Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 5 ve PlayStation 4 platformları için 8 Eylül'de çıkacak.
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Watch Dogs Legion 5.5 Güncelleme Detayları ESA Open Fire All Stars Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız