Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division Yapımcısı, "Zaman veya Kalite Arasında Seçim Yapmak Zorunda Kalsak, Kaliteyi Seçeriz"


    Özellikle son dönemde büyük sorunlarla çıkan oyunlar malumunuz. Normal çıkış çizelgesinden vazgeçip daha sık aralıklarla çıkmaya başlayan Battlefield 4'ün son durumu ortada. Durum böyle olunca bazı oyunlarda erteleme yapmak en iyisi oluyor. Geçtiğimiz dönemde hakkında bazı ertelenme söylentilerini duyduğumuz The Division adına yapımcı ekibin patronu konuştu.
 
    Bir röportaj sırasında Massive Entertainment patronu David Polfeldt'e, Watch Dogs'un yaşadığı uzun ertelenmeyle ilgili bir soru yöneltildi. Polfeldt ise, "Watch Dogs gerçekten büyük bir yapım olacak ve Ubisoft da konuyla ilgili elinden geleni yapıyor. Ertelenmenin açıklandığı gün Ubisoft'un hisseleri %25 düşmüştü. O günden bu güne çok şey değişti ve ben hâla bunun iyi bir karar olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla biz de gelişim süreci açısından kalite veya zaman arasında seçim yapmak zorunda kalırsak kaliteyi seçeriz. Oyunun güzel olması gerek, kalite her zaman kazanır." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the division ubisoft mmo rpg shooter ubisoft massive tom clancy ps4 xbox one next gen PC
Michael, Franklin ve Trevor GTA IV'e Aktarıldı En Gelişmiş İçecek İçme Simülayonu Soda Drinker PRO, Xbox One'a Duyuruldu.
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

senseman62

15.4.2014 20:18:58

0
klasik ubisoft..geçiniz

F-Rock

15.4.2014 17:12:07

+4
Watch Dogs bence o kadar kötü değil insanların beklentilerini yükseltmeleri grafik açısından biraz kötü oldu herkesin pc si bir delil konsol saten kavramı belli belli bir standart tuttursunlar yeter tabi daha iyi grafik ve iyi optimizasyonu kim istemez ama GTA 5 den kötü bir grafik sunmuyor bence bütün mesele şuan için oynana bilirlik ve içerik

pcrex

15.4.2014 16:12:05

-1
kaliteden kasıt içerik herhalde. Watch Dogs ertelendi de ne oldu, gene downgrade yedi.

snipercover

15.4.2014 15:10:44

0
Bak ubisoft kardeş. Tamam yapımlarının kaliteli çıkması için ertelemeler yapıyorsun ama bu senin ticari stratejilerin bizim canımızı sıkmaya başladı. İlk önce 'The Patriots'u ' oyun içi video ile duyurup heveslendirdin. Sonrasında Watch Dogs oyun içi video yayınladın üstün grafikli ve etkileyici açık dünyasıyla. Assassın's creed'i hiç söylemiyorum otomatiğe taktın gidiyorsun. Gel gelelim şimdi yaptıklarına. 1.The patriots ortadan kayboldu. 2.Watch dogs ile Gta'ya laf attın kendi kuyunu kazdın. 3.Watch dogs konsol grafiklerini düşürdün. 4.Yine Watch Dogs'un üst seviye grafikleri için uçuk donanımlar gerekli dedin. 5.Watch Dogs'u erteledin. 6.Assassin's creed'e saygın yok bir tık ileri gitmedin. Yapay zeka hala sıkıntılı. Bu böyle 7,8,9 .... diye gider daha. Ya birçok yapımla piyasaya girip rakiplerini alt etmek istiyorsan laf değil icraat yapacaksın. Yada çekileceksin kenarına ben böyle yaparım diyip çizgini koruyacaksın.

Sulu Çor Kağan

15.4.2014 15:03:56

+6
Assassin's Creed'e diss atmış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Division
+ TAKİBE
AL
131 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız