Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division Geliştiricisi Söylentiye Göre Battle Royale Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
   Massive Entertainment şu sıralar oldukça meşgul görünüyor. İsveç, Malmö merkezli geliştirici Avatar oyunu ve geçtiğimiz ay duyurulan Tom Clancy’s The Division 2'yi geliştiriyor. Söylentilere göre geliştirici aynı zamanda Battle Royale oyunu üzerinde de çalışıyor.
 
   GameReactor anonim bir kaynaktan edindiği bilgilere göre, Massive Entertainment şu anda Fortnite ve Playerunknown's Battlegrounds tarzında bir Battle Royale oyunu geliştiriyor. Söylentiye göre, Ubisoft Ocak 2018'de Massive Entertainment'ı Battle Royale oyunu geliştirmesi için görevlendirmiş, bu sebeple - eğer haber doğruysa - geliştirme sürecinin henüz başlarında olduklarını söyleyebiliriz.
 
   GameReactor haberi doğrulatmak adına Ubisoft ile iletişime geçti ve Ubisoft temsilcisi "Söylentiler veya spekülasyonlar üzerine yorum yapmıyoruz." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Crusader Kings II Steam'de Ücretsiz Firewatch Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sturmbannführer

8.4.2018 13:54:31

0
Beklentimiz büyük.

Manhunt Three

6.4.2018 18:08:15

0
The Division 2 battle royale bir oyun olacak ve bir başyapıt olacak.

Manhunt Three

6.4.2018 18:07:23

0
O yüzden mi 1000'den fazla kişi geliştiriyor ? Ekibin başındaki yepyeni bir oyun diyor bu demek ki öyle azcık falan geliştirme değil baya baya her şeyi ile çok daha iyi bir oyun olacak.

Rogue Agent

6.4.2018 15:55:41

0
division'ın survival modunu br olarak değiştirin diye yüzlerce kez yazmıştık subredditinde, iyi fikir lan az değiştirip yeni oyun diye ittiririz biz bunu demişler kesin

Ustanak

6.4.2018 12:47:01

0
E tabi paranın kokusunu almış bizimkisi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız