Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Darkness 2 İçin Kollar Sıvandı

 

darkness

 

    Jackie'yi özledik, değil mi? O havalı mafya çocuğu aksanını ve içindeki karanlık ile olan mücadelesini... The Darkness ile ilgili herşeyi özledik, ama merak etmeyin, geçtiğimiz günlerde sis perdesi kalkan devam oyunundan net bir sinyal firmadan bugün itibariyle geldi.
 
    Starbreeze Studios'un devam oyununun yapımına başlanması için Top Cow'un bazı isim hakkı sorunlarını halletmek üzere olduğu rapor edildi. New York Comic Con'da röportaj veren Top Cow pazarlama direktörü Atom! Freeman, The Darkness 2'nin yapımı için bazı Hak sorunları olduğunu dile getirirken konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 
 
    “Şu anda bu konu ile uğraşıyoruz. Henüz net bir planımız olmamasına rağmen kesinlikle kafamızı meşgul etmekte. İlk oyuna bayıldık. Hayranları da bayıldı. O yüzden bir tane daha yapmamak için bir sebep yok. Şimdilik bu sürece geçebilmek için herşeyin yolunda olduğundan emin olmaya çalışıyoruz."
 
    The Darkness 2'nin çıkacak veya düşünülüyor bile olması eminim ilk oyunun tadına bakanları havaya uçurmuştur, çünkü özellikle senaryosu bakımından yeni nesilde çıkmış en iyi serilerden biriydi Darkness... Jackie'nin yükleme sürelerindeki animasyonlarını bile özledim, umarız bizi fazla özletmez.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action fps 2K Games the darkness starbreeze studios ps3 xbox 360 top cow hak
Killzone 3'den Multiplayer Modu Tanıtım Videosu GOG'dan Atari Oyunlarına Müthiş Kampanya
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.10.2010 14:54:34

0
bu oyundaki konu atmosfer hollywood filmlerinde yoktur o kadar guzel bir oyundu merakla bekliyoruz..

On.E

10.10.2010 14:44:29

0
2.ci oyunun çıkarılması gereken oyunlardan Darkness yeni nesilde çıkan sağlam oyunlardan 2.sinin çıkması güzel olur..

mj 23

10.10.2010 13:08:24

0
tek kelimeyle süper bir oyundu şimidye 3 üncünün çıkacak olması gerekirdi çok geç kalındı oynadığım en iyi oyunlardandı kesinlikle sabırsızlıkla bekliyorum

BSC Misafiri

10.10.2010 00:00:55

0
Ne oyundu ama, hikâyesi ve atmosferi beni bitirmişti zaten. 2. oyun bundan 1 yıl önceye kadar yapılıyor diye lense edilmişti, şimdi ise ne durumda, çok ilginç. Neyse, oyunu 4 gözle bekliyoruz, ve Bioshock gibi kabak tadı vermeden gelmesini umuyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Darkness 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız