Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Conjuring'in Üçüncü Filmi "Hayaletli Ev" Konulu Olmayacak

 
Oyun dünyasında kaliteli korku yapımı bulmanın zor olduğu gibi film dünyasında da kaliteli bir film bulmak kolay değil. Son yıllarda The Conjuring serisi, korku filmi seven insanlar için başarılı sayılabilecek serilerden birisi. 
 
İzleyenlerin bileceği gibi The Conjuring kendi evrenini yaratmış durumda şu an. Valak ve Anabelle gibi karakterle sadece The Conjuring filmi dışında da aynı evrende geçen filmler yaptılar. The Conjuring filmlerinin temasının genel olarak "Hayaletli Ev" olduğunu söyleyebiliriz. Ancak filmin yazarı David Leslie Johnson-McGoldrick, üçüncü filmin bu şekilde olmayacağını söyledi.
 
Bu seferki hikaye filmin isminden de belli olduğu gibi "The Devil Made Me Do It" ya da Türkçesi ile "Katil İblis Davası". Davayı bilmeyenler için şu şekilde özetleyebiliriz: 1981 yılında Arne Cheyenne Johnson, ev sahibini öldürdü. Dava başladığında ise hem ailesi hem de kendisi, şeytan tarafından ele geçirildiğini ve cinayeti şeytanın yaptırdığını söyleyerek cezasından indirim istedi. Ancak hakim bu durumun geçerli bir sebep olmadığını söyleyerek, zanlıyı birinci derece cinayetten yargıladı.
 
The Conjuring 3 ise yine ana konuyu temel alıp korku filmine göre değiştirecektir. Film 11 Eylül 2020'de vizyona girecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film ve Dizi Haberleri the conjuring The Devil Made Me Do It Katil İblis Davası filmi korku filmi
Türkiye PlayStation Store'da İndirimler Sekmesi Hala Düzeltilmedi Those Who Remain Haziran 2020'ye Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ziromen

24.3.2020 16:03:52

0
İyide Conjuring de zaten hayaletler yoktuki iblisler vardı, bunun ne farkı var, bu da öyle olacak.

Guest-2C5CD639E

24.3.2020 14:19:42

+1
İlk iki film de çok güzeldi hele ki ikinci filmde baya tirsa tirsa izlemiştim. Üçüncü filmi de sabırsızlıkla bekliyorum.

Guest-4311B45FD

24.3.2020 12:30:14

0
bu film serisini çok seviyorum en iyi korku tabanlı filmler sundular umarım anabella 3 gibi olmaz daha gerilim daha korkutucu bir film sunarlar bize film eylülde girecek diyor filmi çektiler mi ! virüs nedeniyle dizi filmler iptal oldu da
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız