Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman ve Shang-Chi Çekimlerine Korona Virüs Sebebiyle Ara Verildi

Korona virüs, sinema sektörünü olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bu seferki haberlerin ise biri Marvel'dan, diğeri ise DC'den.
 
 
Matt Reeves'in yönetmenliğini yaptığı başrolde de Robert Pattinson'ın bulunduğu yeni Batman filminin çekimlerine, Korona virüs salgını sebebiyle ara verildi. Verilen aranın şimdilik sadece 2 hafta süreceği söyleniyor. Açıklamaya göre bu ara, filmin vizyon tarihini ertelemeyecek. The Batman 25 Haziran 2021'de vizyona girecek.
 
 
Marvel'ın Disney tarafından yaratılan sinema evreninin yeni üyesi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'in çekimlerine de Korona virüs salgını sebebiyle ara verildi. Aranın ne kadar süreceği belli değil ancak filmin tüm çalışanlarına test yapıldıktan sonra devam etmesi bekleniliyor. Filmin çekimlere devam etmediği her gün için 300.000 ile 350.000 dolar arasında zarar ettiği açıklandı. Eğer filmin vizyon tarihi değişmezse 12 Şubat 2021'de vizyona girecek. 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film ve Dizi Haberleri shang-chi the batman ertelenme vizyon tarihi
One Piece: Pirate Warriors 4'ten Yeni TV Reklamı Yayınlandı Void Bastards PS4 ve Switch için Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız