Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited 2'ye Yeni Bir Video


     Yayınlanan ilk ekran görüntülerinden sonra ortaya çıkan ilk videosu ile de farklı bir araba yarışı deneyimi sunacağını kanıtlayan Test Drive Unlimited 2'nin ikinci videosu da yayınlandı.
 
     Oyunun ilk videosu gibi eğlenceli bir müzik ile açılışını yapan bu yeni videoda, oyunun geçeceği mekanlardan biri olan Ibiza adasına, yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Videonun ilk dakikaları ise bir araba yarışından çok karakter simülasyon oyunu havası veriyor. Çünkü bu ilk dakikalarda oyunda uğrayabileceğimiz alışveriş merkezleri ve kıyafet satın alma kısımlarına yer verilmiş.
 
      Videonun ikinci kısmı ise araba galerileri ile devam ediyor ve nihayetinde kendimizi yollarda buluyoruz. Sürüş dinamikleri dışında oyunun ilk videosunda da vurgulanan, gece gündüz döngüsü ve yağış durumunun oyuna etkisi bu yeni videoda da gösterilmiş.
 
     Asfalt yollardan tozlu yollara da geçebileceğimiz ve hasar modunu da barındıracak olan test Drive Unlimited 2'nin bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.






Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak yarış atari pc ps3 xbox 360 Test Drive Unlimited 2
Ben Kingsley, Fable 3 Kadrosunda Bu Yumurta da Nesi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.5.2010 00:09:12

0
Grafikler kötü gözüküyo , sanki ilk oyundakilerin biraz makyajlı hali, ayrıca birkaç ufak çizikği hasar modellemesi diye yutturmasınlar :(

Project Scorpio

7.5.2010 20:58:53

0
Farklı bir deneyim olacak gerçekten:)

alito

7.5.2010 18:17:49

0
umarım sokaklar yine bomboş olmaz :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive Unlimited 2
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız