Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tenet Şimdilik Ertelenmedi

 
 
Koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl çıkacak olan neredeyse tüm filmler ertelendi. Şu an için bu yıl içerisinde çıkacak olan ve ertelenmeyen tek film Tenet kaldı diyebiliriz. Sürekli söylentileri dolanan filmin sonunda nasıl bir yol izleyeceği belli oldu.
 
Ertelenip ertelenmeyeceği bu hafta belli olacak filmin kaderi belli oldu. Eğer New York ve Los Angeles'taki tüm sinemalar açık olursa Tenet vizyona girecek. Filmin şimdilik vizyon tarihi 17 Temmuz. Eğer vizyon tarihi geldiğinde Los Angeles ve New York'ta hayat hala normalleşme sürecine girmemiş olursa film vizyona girmeyecek.
 
Filmin bütçesinin 200 milyon dolar olduğu düşünülürse, filmin tamamen güvenli bir dönemde vizyona girmesi Warner Bros. için daha mantıklı duruyor. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda John David Washington ve Robert Pattinson gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet vizyon tarihi oyuncular fragman ne zaman Christopher Nolan John David Washington Robert Pattinson
Mad Max Serisinin Yeni Filmi "Furiosa"nın Geçmişini Anlatacak Percy Jackson'ın Dizi Uyarlaması Geliyor

BSC Misafiri

15.5.2020 14:44:35

0
İzlicem sinemada heyecan dorukta
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız