Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tencent, SHIFT UP'ın Yüzde 20 Hissesini Satın Aldı

 
 
Çinli holding Tencent, Destiny Child ve Goddess of Victory: Nikke mobil oyunlarının yanı sıra yakında çıkacak olan PlayStation 5 oyunu Stellar Blade'in arkasındaki Kore stüdyosu SHIFT UP'ın yüzde 20 hissesini satın aldı. Hisse alımından sonra Tencent, SHIFT UP'ın kurucusu Kim Hyung Tae'den sonra en büyük ikinci hissedar oldu.
 
Tencent yan kuruluşu Level Infinite, 4 Kasım'da dünya çapında App Store aracılığıyla iOS ve Google Play aracılığıyla Android için piyasaya sürülen bilim kurgu RPG nişancısı Goddess of Victory: Nikke'nin küresel yayıncısı olduğu duyuruldu.
 
Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan kıyamet sonrası aksiyon oyunu Stellar Blade, dünya çapında 2023 yılında PlayStation 5 için çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tencent SHIFT UP
Aksiyon RPG ASTLIBRA Revision, Switch için Duyuruldu Korsan Temalı Strateji Oyunu Tortuga: A Pirate's Tale Konsollar ve PC için 19 Ocak 2023'te Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız