Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tencent, Leyou Technologies'i Satın Almak için Görüşüyor

 
Çinli internet devi Tencent, Hong Kong merkezli holding şirketi Leyou Technologies'i satın almak için görüştüğünü resmi olarak duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Bloomberg'in paylaştığı haberde Sony Corporation'ın diğer firmalardan daha iyi bir teklif sunarak Leyou Technologies'i satın almaya çalıştığı belirtilmişti.
 
Tencent şu anda Leyou Technologies ile özel olarak konuşuyor ve bu sebepten dolayı önümüzdeki üç ay boyunca olası bir satın alma ve özelleştirme konusunda Leyou Technologies ile sadece Tencent görüşebilir.
 
Leyou Technologies aylık güncellemelerle süreç hakkında bilgi verecek.
 
Niko Partners analisti Daniel Ahmad tarafından belirtilene göre Tencent konsol, PC ve mobil oyun pazarında küresel olarak genişleme çalışmalarını sürdürüyor ve Leyou Technologies de çok sayıda yurt içi ve yurt dışı oyun geliştiricisine sahip kuruluş olduğu için onları satın almak bu genişleme planların bir parçası. 
 
Leyou Technologies bünyesinde Warframe geliştiricisi Digital Extremes, Gears Tactics geliştiricisi Splash Damage ve Samurai Shodown'un Batıdaki yayıncısı Athlon Games'i barındırıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tencent
Haftalık Dizi ve Film Önerisi 15: Unsolved Mysteries – Cinayet Belgeselleri Crysis Remastered Nintendo Switch Versiyonu 23 Temmuz'da Çıkacak

BSC Misafiri

11.7.2020 00:57:14

+1
Geçmiş olsun Sony.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız