Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tencent Games, Liverpool Stüdyosunu Açıyor

 
 
Tencent Games, İngiltere'nin Liverpool kentinde yeni bir geliştirme stüdyosu açıyor.
 
Yeni ofis, Tencent Games Global'in ortaklıklardan sorumlu Başkan Yardımcısı Pete Smith tarafından yönetilecek.
 
Şu anda Tencent'in küresel üretim ekibinin 12 üyesine ev sahipliği yapıyor. Tencent'in ortak stüdyolarından oyunların geliştirilmesini desteklemeyi planlıyor.
 
Stüdyoya yeni alınan diğer isimler arasında yönetmen olarak Ivan Davies, geliştirme direktörü olarak Jon Lawrence, ve yönetmen olarak Tom' O'Connor yer alıyor.
 
Smith Said, "Küresel pazarda devam eden genişlememiz göz önüne alındığında, üretim personelimizin ev diyebileceği merkezi bir konum istedik."
 
"Liverpool, yaratıcılık ve çeşitlilikle dolu canlı bir şehir. Ayrıca oyun endüstrisinin başlangıcından bu yana oyun geliştirme merkezi olmuştur. Yerel bölgede mevcut olan üretim yeteneğinin ve endüstri deneyiminin büyümemizi ve yeteneklerimizi hızlandıracağına inanıyoruz."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Tencent Games Liverpool
Arkane'nin iptal Edilen Oyunu Half-Life Ravenholm için 1 Saatlik Video Yayınlandı Yeni Bir Mafia Oyununun Geliştirildiği Bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız