Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale, Game of Thrones'u VGX'te Duyuracak!


    The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi oyunlarla kendini sevdiren Telltale Games'in yeni bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalıştığı daha önceden söylentilerde karşımıza çıkmıştı. Görünüşe göre bahsi geçen söylenti, bu gece itibariyle resmileşecek.
 
    Oyun dünyasının önemli sitelerinden CVG, VGX'in provalarından birkaç sızıntıya ev sahipliği yaptı. Sitenin Twitter hesabında belirtilenlere göre Telltale Games, 'rüya proje' olarak tanımladığı Game of Thrones projesini bu gece VGX'te duyuracak. Sitede yer alan açıklamalarına göre Game of Thrones yapımı, The Walking Dead'de olduğu gibi TV şovu odaklı değil, kitap odaklı işleyecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios game of thrones
Thief'ten 5 Dakikalık Oynanış Videosu LEGO Movie the Videogame'in İlk Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cengizhan1903

8.12.2013 08:56:15

0
Ingilizce olmasa bide.

ankara

8.12.2013 00:21:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: naklan The Walking Dead gib iolacaksa çıkarmasınlar.Çizgi roman şeklinde görsellik bu dizeye ve kitaba yakışmaz.Çıkaracaksan açık dünyalı,seneryolu bir game of thrones çıkaracaksın.The Walking dead her ne kadar başarılı olsada atmosferi uygun olduğu için beğenildi.
Biri şunu alsın

low

7.12.2013 23:18:43

0
Hadi bakalım hayırlısı

BSC Misafiri

7.12.2013 23:03:25

0
Bence o kadar iyi olmaz bence çok büyük beklentiler içine girmememiz gerekiyor the walking dead game of thrones'a göre daha yavaş bir dizi buda hikaye anlatımını akıcı ve özgün bir hale getiriyor. Game of thrones'da ise daha fazla aksiyon bulunuyor bu yüzden işleri daha zor olur diye düşünüyorum.

Opricnik

7.12.2013 22:29:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: naklan The Walking Dead gib iolacaksa çıkarmasınlar.Çizgi roman şeklinde görsellik bu dizeye ve kitaba yakışmaz.Çıkaracaksan açık dünyalı,seneryolu bir game of thrones çıkaracaksın.The Walking dead her ne kadar başarılı olsada atmosferi uygun olduğu için beğenildi.
Açık dünya çıkardılar ne oldu? Bir halta yaramadı.TellTale kadar iyi hikaye anlatan yok bu aralar.Beğensende beğenmesende goty adayı geliyor gelecek sene için Demir tahta gitmek için sabırsızlanıyorum umarım PS4 sürümü direk çıkışa gelir

Vernon Schillinger

7.12.2013 21:42:30

-6
The Walking Dead gib iolacaksa çıkarmasınlar.Çizgi roman şeklinde görsellik bu dizeye ve kitaba yakışmaz.Çıkaracaksan açık dünyalı,seneryolu bir game of thrones çıkaracaksın.The Walking dead her ne kadar başarılı olsada atmosferi uygun olduğu için beğenildi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız